Lenestoler

Lenestoler

"Er denne plassen ledig?"...svaret blir nesten alltid nei når det kommer till en dyp, myk lenestol i fløyel. Slipp å treng deg ned i sofaen og synk ned i din myke lenestol med dun. Siden smaken er som baken har vi blandet romslige loveseat lenestoler som vi enkelt kan ta en høneblund i, med mindre lenestoler i kaldskum og howardlenestoler i lin som passer bedre til å sitte rett og komfortabelt i. Noe for alle, have a seat!

Filters

GETEN | Hvilestol. Roterbar lenestol i mindre modell med smale, stoffkledde armlener og justerbar rygg.
GETEN | Hvilestol Roterbar lenestol i mindre modell med smale, stoffkledde armlener og justerbar rygg.
FÅRET | Hvilestol. En uttrekkbar lenestol med innbygget fotstøtte og justerbart støtte for hodet. En myk og koselig sitteplass å slappe i.
FÅRET | Hvilestol En uttrekkbar lenestol med innbygget fotstøtte og justerbart støtte for hodet. En myk og koselig sitteplass å slappe i.
Sett deg ned for å scrolle.. Søkes det etter lenestols-komfort? Da finner du svaren her! Komfortable lenestoler i fløyel eller hva med en dype og myk stol i lin. Her har du kosete sitteplasser du enkelt kan akseptere.
Sett deg ned for å scrolle. Søkes det etter lenestols-komfort? Da finner du svaren her! Komfortable lenestoler i fløyel eller hva med en dype og myk stol i lin. Her har du kosete sitteplasser du enkelt kan akseptere.