Senger & sengegavler

Senger & sengegavler

Heads up for some disturbing news! Du sover i omtrent 25 år av livet ditt... Herregud! Lov oss att du gjør det beste av de søvntimene. Omtrent som å sove i en fløyelseng. Vi på Sweef er eksperter på relaxe, chill og hvile. Med det seneste fjærsystemet og følgsamme lazy foam-madrasser i våre høye kontinentalsenger i fløyel har vi fanget en luksuriøs hotellfølesle.

Filters

Det fineste man har rammer man in.... og søvn er kanskje det beste? Dekorer sengekanten med en vakker, komfortabel sengegavl å hvile mot.
Det fineste man har rammer man in... og søvn er kanskje det beste? Dekorer sengekanten med en vakker, komfortabel sengegavl å hvile mot.
Red opp sengen for deilig søvn.. Gi deg selv soveroms-styling i gave. Detaljene som hever hyggen på soverommet og senker hvilepulsen.
Red opp sengen for deilig søvn. Gi deg selv soveroms-styling i gave. Detaljene som hever hyggen på soverommet og senker hvilepulsen.
Slut ögonen och fantisera om ditt drömsovrum.. Öppna ögonen och leta rätt på fantasi-sängen inom vårt sortiment. Vi lovar, vi har något som håller måttet!
Slut ögonen och fantisera om ditt drömsovrum. Öppna ögonen och leta rätt på fantasi-sängen inom vårt sortiment. Vi lovar, vi har något som håller måttet!