Sovesofaer

Sovesofaer

Storkosere, se hit! Kan vi få vise deg en sovesofa i fløyel med romslig sengemål på 160cm?  Sovesofaene våre er kombinasjonen av en deilig, dyp sofa og en herlig ekstraseng. Søker du en sovesofa i luksuriøst fløyel eller myk kordfløyel med smart oppbevaring og som enkel kan gjøres om til en seng- da har du funnet helt riktig sted! Vi elsker komfortable, dype sovesofaer med stor divan og rette sovesofaer som er mindre og anpasset for compact living. Så, ikke sov på saken. Sov på Björnen.

FiltersEn sovemøbel produsert etter akkurat dine behov og drømmer!. Flere av sovemøblene våre produseres på bestilling. Du velger da selv stoff og farge for beste match for nettopp ditt hjem.
En sovemøbel produsert etter akkurat dine behov og drømmer! Flere av sovemøblene våre produseres på bestilling. Du velger da selv stoff og farge for beste match for nettopp ditt hjem.
Levering pronto!. Vi har en gruppe utvalgte farger på de utvalgte populære sovemøblene våre, som altid er i produksjon og derfor går å få hjem raskere.
Levering pronto! Vi har en gruppe utvalgte farger på de utvalgte populære sovemøblene våre, som altid er i produksjon og derfor går å få hjem raskere.
Smågodteri for øyenen!. Overunne deg i tilbehør til sofaen din, se vakre inspirasjonsbilleder på varianter av sovesofaene i forskjellige farger og finn din eye catcher!
Smågodteri for øyenen! Overunne deg i tilbehør til sofaen din, se vakre inspirasjonsbilleder på varianter av sovesofaene i forskjellige farger og finn din eye catcher!