Sovesofaer

Sovesofaer

Storkosere, se hit! Får det lov å væra en sovesofa i fløyel med rymlig sengemål på 160cm?  Sovesofaene våres er kombinasjonen av en deilig, dyp sofa og en herlig ekstrabedd. Søker du en sovesofa i luxuriøs fløyel eller myk manshester med smart oppbevaring og hurtig bedding, da har du funnet helt rett sted! Vi elsker komfortable, dype sovesofaer med svær divan, men har og sovesofaer och sove-lenestoler som er små og anpasset for compact living. Så, ikke sov på saken. Sov på Björnen.

Filters


En sovemøbel produsert etter akkurat dine behov og drømmer!. Flere av sovemøblene våre produseres på bestilling. Du velger da selv stoff og farge for beste match for nettopp ditt hjem.
En sovemøbel produsert etter akkurat dine behov og drømmer! Flere av sovemøblene våre produseres på bestilling. Du velger da selv stoff og farge for beste match for nettopp ditt hjem.
Levering pronto!. Vi har en gruppe utvalgte farger på de utvalgte populære sovemøblene våre, som altid er i produksjon og derfor går å få hjem raskere.
Levering pronto! Vi har en gruppe utvalgte farger på de utvalgte populære sovemøblene våre, som altid er i produksjon og derfor går å få hjem raskere.
Smågodteri for øyenen!. Overunne deg i tilbehør til sofaen din, se vakre inspirasjonsbilleder på varianter av sovesofaene i forskjellige farger og finn din eye catcher!
Smågodteri for øyenen! Overunne deg i tilbehør til sofaen din, se vakre inspirasjonsbilleder på varianter av sovesofaene i forskjellige farger og finn din eye catcher!