Lamper

Lamper

Et fint møbel krever sin belysning for å komme til rette. Litt sånn tenkte vi når vi tok inn en gruppe herlige lamper fra By Rydens og Le Klint. Svenskeiede By Rydéns tilbyr moderne, iøynefallende lamper for hjemmet ditt. Velg mellom tøffe taklamper, spotter, plafonder, smidige gulvlamper, bordlamper og trendy vegglamper. Lampene er i LED og kompatible med andre lyskilder og dimmere. By Rydéns tilbyr dessuten 5 års garanti på alle lamper. Invitere lyset, året rundt!

Filters


Høy blikken.. Kronen på verket i alle rom er taklampen. Velg mellom stor lampe for høy takhøyde, stilren og mindre for hallen, smarte spotlights for det store rommet, hengende lyskilder for soverommet eller tenk fritt og blande forførende!
Høy blikken. Kronen på verket i alle rom er taklampen. Velg mellom stor lampe for høy takhøyde, stilren og mindre for hallen, smarte spotlights for det store rommet, hengende lyskilder for soverommet eller tenk fritt og blande forførende!
Taggar 
. Ett rom trenger fler enn en lyskilde. Nermare bestemt ca 5-10 lyskilder for beste opplevelse. Velg en høy gulvlampe for stuen eller kanskje en mindre lampe att stelle intill sengen.
Taggar 
All eyes on you!. Justere lyset på det du elsker. Med spotlights kan du justere lyset ditt for beste punktbelysning hjemme. Vi har spotlights for sengen (sengelamper), stuen, hallen og kjøkkenet. Selv garderoben kan må bra av en spot.
All eyes on you! Justere lyset på det du elsker. Med spotlights kan du justere lyset ditt for beste punktbelysning hjemme. Vi har spotlights for sengen (sengelamper), stuen, hallen og kjøkkenet. Selv garderoben kan må bra av en spot.
Taggar 
. Hjemmet trenger mellom 5-10 lyskilder for beste lys-opplevelse. En bordlampe er ett must i ett større rom. Stell en lampe i vindu, på sidebordet eller på kjøkkenbenken.
Taggar 
La veggen vise veien.. En vegglampe kan være en smart løsning for belysning intill sengen, eller ved skrivebordet/lese-lenestolen. Men det kan og være en vakker dekorasjon på veggen.
La veggen vise veien. En vegglampe kan være en smart løsning for belysning intill sengen, eller ved skrivebordet/lese-lenestolen. Men det kan og være en vakker dekorasjon på veggen.
Taggar