Nyheter

Nyheter

Ferske, forføriske produkter ur sortimentet våres. Nyskapelser att falle hodeløst for. Frosse i nya stoffer, uppdaterte versioner av gobitene våres, etterspurgte farver og ferske tillskudd i sortimanget. Er ikke dette året da vi lever ut de villeste interiør-fantasiene våre? Vi synes det. Det er på tide å slipp løs vilmannen (eller villkvinnen) i deg. Gi plass for dine innerste drømmer. Alt i gult? Sofaplasser uten slutt? Salongssofa for pen for å sitte i? Gjøre om loftet til lounge-area? Vi hjelper deg. Ett par nyheter i sortimanget vårt kanskje kann være til hjelp på veien.

FiltersHer er det ikke bu, bare bæ! Fåret er en koselig lenestol med innebygd fotskammel som lar deg strekke deg ordentlig ut. Finn stoffkombinasjonen mellom stammen og setet som passer deg best - fløyel og skinn, kordfløyel og bomull, teddystoff og lin? Her har du alle muligheter for å skape din egen drømmelenestol.

Et skip kommer lastet med en utrolig lenestol. Geten er nett, dypstiftet lenestol med smale armlener. Lenestolen har til og med en matchene fotskammel i samme retroinspirert design. Kan dette ble hjemmets nye favorittplass?

Føler du deg klar for en Kamel i ditt liv? Vårt seneste tilskudd, Kamelen, er en ordentlig statement-sofa! Stor, dypstiftet og bare helt fantastisk.

Hundens koseligste plass i hjemmet! Koselige sofaer er ikke kun folk – selvfølgelig vil våre firbeinte venner også ha sitt helt eget hvilested. En myk og luftig hundkurv for hunden din å slappe av i.

En sofa med klør! Katten er vår nye superkomfortable sovesofa med smale og bøyelige armlener. På få sekunder kan du forvandle sofaen din fra en klassiker rett til en åpen invitasjon – og omvendt. Magisk!

Sov godt i Vargens armer! Stilig + smart = sant. Her har vi en sovesofa som ikke går på akkord med hverken utseende eller funksjon. Vargen har et 110 cm dypt, dobbeltsydd sete og brede armlener som enkelt kan felles ut til en seng. Som om ikke det var nok er det også god plass til oppbevaring under setet. Win-win-win!

Liten, men sterk! Vi ønsker Ekorren velkommen til Sweef-familien med åpne armer. En mindre 2-seters sofa med innebygd overmadrass på 140cm. Sofaen er tilgjengelig i både slitesterkt fløyelsstoff eller stilig manchester.

Nå snakker vi stripete! Vårt seneste tillkudd i stoff heter Sweef stripe og flirter med alle våre fargefantaster. Stoffet er i 100% lin og er 100% gal.

Legg deg så lang som du er! Tiden for en sofa med med bøyde bein har passert. Med mammutens nye divanmodul kan du strekke ut beina ordentlig når du skal slappe av foran tven. Dette blir garantert den nye favorittplasser for familien.

En skulder å lene seg mot. Våre mammutmoduler går nå å få med et separat armlene - jippie! Armlenene er myke i sin oppbygning og blir den perfekte avslutningen på sin sofa.

Vi tror jo så uendelig lite på masseproduksjon. Og enda mindre på å kjøpe nytt kun for å erstatte noe som egentlig fungerar. Av den grunn holder vi møbel-alternativen våre med løst trekk så høyt. Produkter der stammen kan kles om etter smak, stil, trender eller behov. Slik att du ikke trenger å kjøpe nytt fra grunn, og kann da beholde møbel-kjærligheten din noen år til. Det synes vi er fantastisk. Våre sengegavler er en av de seneste tilskuddet å få løst trekk som alternativ!

Uansett hvor jeg plasserer min (...) teppe, that's my home. Vi har fått tilskudd til teppeutvalget av nye viskosetepper med ekstra luksus. Frynsekledd kant, vakker lugg og utrolig glans og komfort. Store tepper til soverom, stue, kjøkken eller spisestue. Et naturlig steg (inn i) hjemmet ditt.

Babyfeber i Sweef-fabrikken! Svanen-serien har fått et tillegg til familien. En dyp, stor, omfavnende loveseat i XL-format. En dobbel lenestol med god haleplass for familien. Kanskje det mest populære stedet i hjemmet?

Vi kunne ikke vente lenger. Vi har invitert det grønne. Et grønt som vil overleve hele året. Vakre kunstige planter med naturtro stilker og blader, fra svenskeide The Faux Original.

Gi ny tyngde åt interiøret ditt. Har du noen gang blitt plaget med skjelvende bord? Du kan stoppe det nå. Våra nya stenbord Jaguaren i marmor eller naturstein er den mest stabile plassen for glasset ditt på delt første plass med urberg-grunnen for fredagsdrinken eller søndagscupen. Borden kommer som spisebord, sidebord, rundt sofabord, rektangulært sofabord i grå marmor, grå/beige marmorstein och beige travertin. Steinsikre stilkjøp.

Det hotteste markedet har å tilby innen stoff har landet i hendene dine.Bouclé - Et trendy stoff i sauelignende lo. I sterk kontrast til kule linstoffer kan vi nå fråtse i «klappvennlige» materialer. Stoffet er også lettstelt, vannavstøtende, flekkbestandig og mykt. Et lettstelt, slitesterkt stoff å leve side om side med. I et teddystoff får du myk, kjæledyrvennlig, koselig komfort. Som en kortklippet saueull for å bryte av som en kontrast til dine kule linmøbler. Ikke bu, bare bæ!

Speil, speil, på veggen der. Legg til dybde til rommet ditt ved å la refleksjoner og lys spille i et veggmontert speil. Et litet, rundt speil uten ramme (50cm) i hallen kan både gi en illusjon av et dypt kikkhull, i tillegg til at det blir en iøynefallende designdetalj. Velg et stort speil (100cm) med treramme, til å henge i soverom, stue, kjøkken eller walk in closet. Bare veggene setter grenser. La oss reflektere mer!

Alt passer en (grønn) skjønnhet! Spesiellt våre handlagde keramikkrukor. Kunstplantene fra The Faux Original har blitt med skor. Et stilrent komplement til plantene dine i fargene grå, terrakotta eller sand.