Nyheter

Nyheter

Ferske, forfriskende produkter til vårt sortiment. Nyskapelser som du direkte kan falle for. Fråtse deg i nye stoff, oppdaterte versjoner av våre godbiter, etterspurte farger og ferke tillskudd i sortimentet. Er det ikke dette året vi skal leve ut våre villeste interiør-fantasiene? Vi synes det! Det er på tide å slipp løs vilmannen (eller villkvinnen) i deg. Gi plass til dine herlige drømmer. Alt i gult? Sofa uten slutt? Salongssofa for å sitte pent i? Gjøre om loftet til lounge-area? Vi hjelper deg. Et par nyheter i sortimentet vårt kan kanskje være til hjelp på veien videre.

Filters
Sitt med stil. Cactusstolen fra Cuero har en ergonomiskt formet sete som byr inn til lange hyggelige middagssamtaler.

En liten sofa med med mye kjærlighet. Vårt senaste tilskudd Koalan er en 2 meter lang sofa med magiskt fluffy stoff til å krype opp i. Forbred deg for timeslang sofaheng

Topp det med en glasskive. Våre luksuriøse marmorbord og travertinbord Jaguaren kan du nå kjøpe med glasskive istedet. Naturstein og glass = sant!

Stripe up your life! Vårt stripete Sweet Stripe Strong stoffet har fått en kompis. Vi ønsker Sweef Stripe Soft velkommen med åpne armer, som er en mildere variant av det festlige stoffet.

Ta ordentlig ut svingene! Hajens nye modul konvex er en rundet sittedel i lazy foam som er lik fin som den er behagelig.

Løft din borddekking til nye høyder! Pryd bordet ditt med en miljøvennlig Sweef-duk og match den med din interiør i fløyel, lin eller bomull.

Gi din Lejon en ny garderobe! Har du vår sofa Lejonet og vil gi den et nytt utseende uten å kjøpe en splitter ny? Med ekstra trekk kan du bytte utseende på din sofa så ofte du vil. Velg stoff, farge og størrelse - len deg tilbake og nyt.

There’s two new ulltepper in town! Eternaleye og Vantaa er våre nye stjerneskudd som vi mer enn gjerne vil ha til å pryde gulvene våre med. 100% ull som dine føtter kan stå på, og rett og slett bare nyte.

Rutete kjærlighet! Solemio quilt er et lukseriøs quiltet stoff i fløyel som har mer enn en fin fasade. Med 100% resirkulert material tar stoffet sitt ansvar for planeten og siden det til og med tåler maskinvask vinner det våre hjerter.

På tide å innrede fjellhytta! Vi har samlet sammen en enkel guide med råd og tips til deg som er klar for å ta innredningen til fjellhytta til neste nivå. 

Katten har fått seg en divan! Den fin sovesofaen Katten har fått en søsken. En divansofa med smale, bøybare armlener som på 5 sekunder blir en praktisk seng. Uslagbar!

En hjørnesofa med ekstra funksjon! Den seneste modellen av Vargen er til hverdag en enestående hjørnesofa med brede armlener, som ved leggetid kan enkelt gjøres om til en 145cm lang seng. Med smart oppbevaring under setet blir denne helt uimotståelig.

Her er det ikke bu, bare bæ! Fåret er en koselig lenestol med innebygd fotskammel som lar deg strekke deg ordentlig ut. Finn stoffkombinasjonen mellom stammen og setet som passer deg best - fløyel og skinn, kordfløyel og bomull, teddystoff og lin? Her har du alle muligheter for å skape din egen drømmelenestol.

Et skip kommer lastet med en utrolig lenestol. Geten er nett, dypstiftet lenestol med smale armlener. Lenestolen har til og med en matchene fotskammel i samme retroinspirert design. Kan dette ble hjemmets nye favorittplass?

Føler du deg klar for en Kamel i ditt liv? Vårt seneste tilskudd, Kamelen, er en ordentlig statement-sofa! Stor, dypstiftet og bare helt fantastisk.

Hundens koseligste plass i hjemmet! Koselige sofaer er ikke kun folk – selvfølgelig vil våre firbeinte venner også ha sitt helt eget hvilested. En myk og luftig hundkurv for hunden din å slappe av i.

En sofa med klør! Katten er vår nye superkomfortable sovesofa med smale og bøyelige armlener. På få sekunder kan du forvandle sofaen din fra en klassiker rett til en åpen invitasjon – og omvendt. Magisk!

Sov godt i Vargens armer! Stilig + smart = sant. Her har vi en sovesofa som ikke går på akkord med hverken utseende eller funksjon. Vargen har et 110 cm dypt, dobbeltsydd sete og brede armlener som enkelt kan felles ut til en seng. Som om ikke det var nok er det også god plass til oppbevaring under setet. Win-win-win!

Liten, men sterk! Vi ønsker Ekorren velkommen til Sweef-familien med åpne armer. En mindre 2-seters sofa med innebygd overmadrass på 140cm. Sofaen er tilgjengelig i både slitesterkt fløyelsstoff eller stilig manchester.

Nå snakker vi stripete! Vårt seneste tillkudd i stoff heter Sweef stripe og flirter med alle våre fargefantaster. Stoffet er i 100% lin og er 100% gal.

Legg deg så lang som du er! Tiden for en sofa med med bøyde bein har passert. Med mammutens nye divanmodul kan du strekke ut beina ordentlig når du skal slappe av foran tven. Dette blir garantert den nye favorittplasser for familien.

En skulder å lene seg mot. Våre mammutmoduler går nå å få med et separat armlene - jippie! Armlenene er myke i sin oppbygning og blir den perfekte avslutningen på sin sofa.