Hei, gründere!

Hei, gründere!

Selv du som gründer kan få en fin Sweef-mosfære å være stolt av. Trenger du fantastiske kontormøbler, komfortable sofaer til lobbyen din, kjøkkensofaer til restauranten din, slitesterke stoffer til bedriftsmøblene? Eller kanskje iøynefallende møbler til butikken eller utstillingslokalet ditt? Hos oss får du hjelp av interiørdesignere og prosjektledere og du har muligheten til å lease bedriftsmøbler og få hjelp til interiør, møbelplassering og stoffer til det offentlige miljø i de fargene som passer ditt næringsliv!

Filters

Hvorfor valgte Convendum Sweef? "Vi valgte Sweef da de har en luksuriøs og elegant stil på møblene sine som passer veldig fint til vårt konsept og gjør at rommene/salongene våre føles veldig hjemmekoselige. Som en luksuriøs og varm stue. Et pluss for kort leveringstid, hyggelig service og en holdning om at "selvfølgelig fikser vi dette!"

HVA KAN DU FORVENTE DEG AV OSS?

Hos oss på Sweef får dere en dedikert prosjektgruppe med mange ferdigheter. Vår prosjektledere og innredere tar deg igjennom hele prosjektet fra start til slutt. Vi elsker alt fra stort til smått og hjelper deg med alt fra farge- og stoffvalg, møbelplassering, kilende konsepter og smarte løsninger. Eller så dykker vi dypere og finner en unik interiørplan for akkurat deres ønsker? Det er du som bestemmer.

GJØR EN SMART 

LEASING-DEAL

Vi samarbeider med Leasepro. utstyret blir ikke et problem i din balansregning da Leasepro står som eiere og du som leietaker ikke belaster bedriftens gjeldskonto.
Vi kommer overrens om en avtaletid, vanligvis mellom 36 och 60 måneder. Leasingavgiften beregnes vanligvis etter annuitetsmetoden, hvilket betyr at du har samme månedskostnad hele avtaletiden. Leasingen kan inkludere en allrisikoforsikring som dekker uforutsette hendelser. 3 måneder før leasingavtalen går ut kan du som leietaker ofte kjøpe utstyret til den bestemte restverdien. Det går også å forlenge leasingavtalet til en redusert leasingavgift.

VÅRE STOFF & MATERIALER


Vi er materialnerder. Med vårt brede sortimentet av stoffer og materialer kan vi tilpasse oss etter akkurat din bedrifts profil.
Hvorfor ikke gjøre et helt tema i nettopp den fargen bedriften din elsker? Eller trenger du 100% slitestyrke for offentlig miljø? Vi ordner det.
Som bedriftskunde får du hjelp med et helhetsopplegg - moodboards, forslag på møbelplassering, stoff- og fargevalg samt en personlig kontakt hele veien.

FRAKT & LEVERING


Vi tilbyr sikre leveringer innenfor store deler av Norge/Sverige med 100% klimakompensert frakt.
Levering utenfor Norge og Sverige behandler vi på forespørsel. Det er generellt dyrt å frakte store møbler langt men sammen kan vi tilby det beste alternativet utifra deres forutsetninger. Som å frakte godset til en terminal nærmere grensen eller avtale henting av egen speditør på lagret vårt i Jordbro.

VÅRE CASE & KONTAKT

Gjennom årene har vi hatt gleden å samarbeide med flere herlige bedrifter, for å spre inspirasjon og interiørglede. Bla blant våre tidligere prosjekt for å få et innblikk i vår "portofølje".
Vi står alltid klare for nye eventyr - så ikke nøl med å kontakte oss når det er på tide at interiørreisen din skal begynne!
Send oss en e-post til jeanette@sweef.se og oppgi relevant informasjon om prosjektet og drømmene dine, så gir vi deg en tilbakemelding med et hyggelig bud og kilende interiørforslag.

CONVENDUM Co-working hotell Det skal være godt å jobbe. De lengste e-postene, de vanskeligste presentasjonene og den beste gjenopprettingen gjør du i Valen 224 sofa, med føttene på et valnøttbord eller en Baggen rund fotskammel

THE OFFICE
Convendum

Co-working hotellet Convendum har satset på å skape et spektakulært og stilig interiør som samtidig er tilpasset tøffe offentlige miljøer. Sweef tok en tur til tegnebrettet og kom tilbake med bord, stoler, loungeområder, lenestoler og sofaer som tikket alle deres ønsker – ikke minst ble resultatet en ekte drøm å besøke.

THE STUDIO
Parapix

Parapix er et musikkstudio hvor det visuelle uttrykket er like viktig som kvaliteten på lyden. Sweef fikk æren av å innrede lokalene deres og laget en løsning der polstrede sengegavler ble brukt for å dempe lyden og samtidig fange fargen på sofa og fotskammel. Det beste for både øyne og ører rett og slett.

THE LOBBY
Häringe slott

Når vi snakker om slott, er det knapt på tide å holde tilbake. Derfor lar vi to av våre gigantiske Buffeln-sofaer pryde inngangen Häringe Slott for å gi besøkende et virkelig flott inntrykk. Siden da er det imidlertid stor risiko for at de ikke kommer lenger enn til inngangen…

SHOWROOM | BUTIKK | EVENT

Spennende premiereåpning på gang? Vi hjelper deg med å utvikle skreddersydde interiører som fremhever miljøet med farger, materialer og møbelvalg. Med håndplukkede møbler sørger vi for at møblene formidler akkurat den atmosfæren du ønsker å skape.

SWEEF X ADIDAS. Flamingon 2-seter sofa | Baggen runda puffer
SWEEF X ADIDAS Flamingon 2-seter sofa | Baggen runda puffer

SWEEF X DIN BEDRIFT?

Vi tar gjerne på oss ditt hotell, restaurant, butikk eller bedriftslokale og skaper en interiør-makeover som leverer herlige smil på leppene til dine besøkende, kunder og gjester.
Gi karakter til din restaurant med deilige Flamingo-kjøkkensofaer. For ditt hotellrom sikrer du god skjønnhetssøvnen med Zebran kontinentalseng, matchende sengegavler og forvandlende sengetepper.
La oss hugge inn og vise deg veien! Send oss en e-post til jeanette@sweef.se så kommer vi i gang!

ER DU EN INNREDER?

Da bør du se nærmere på Hei, interiørdesigner! for all relevant informasjon for ditt spesifikke formål!