Hei, gründere!

Hei, gründere!

Selv du som gründer kan få en fin Sweef-mosfær å være stolt av. Trenger du fantastiske kontormøbler, komfortable sofaer til lobbyen din, kjøkkensofaer til restauranten din, slitesterke stoffer til bedriftsmøblene? Eller kanskje iøynefallende møbler til butikken eller utstillingslokalet ditt? Hos oss får du hjelp av interiørdesignere og prosjektledere, har mulighet til å lease bedriftsmøbler og får hjelp til interiør, møbelplassering og stoffer til det offentlige miljø i de fargene som passer ditt næringsliv!

Filters

Hvorfor valgte Convendum Sweef? "Vi valgte Sweef da de har en luksuriøs og elegant stil på møblene sine som passer veldig fint til vårt konsept og gjør at rommene/salongene våre føles veldig hjemmekoselige. Som en luksuriøs og varm stue. Et pluss for kort leveringstid, hyggelig service og en holdning om at "selvfølgelig fikser vi dette!"

HVA DU KAN FORVENTE DEG AV OSS?

Hos oss på Sweef får dere en dedikert prosjektgruppe med hvesende ferdigheter. Vår prosjektledere og inredere tar deg igjennom hele prosjektet fra start til slutt. Vi elsker stort og smått og hjelper deg med alt fra gjennomtenkte farge- og stoffvalg, møbelplassering, kilende konsepter og smarte løsninger. Eller så dykker vi dypere og finner en unikk interiørplan for akkurat deres syfte? Du setter baren.

GJØR EN SMART 

LEASING-DEAL

Vi samarbeider med Leasepro. Utstyret blir ikke en tillgang i din balansregning da Leasepro står som eiere og du som leietaker ikke belaster bedriftets gjeldskonto.
Vi kommer overrens om en avtaletid, vanligtvis mellom 36 och 60 måneder. Leasingavgiften beregnes vanligtvis etter annuitetsmetoden, hvilket betyr at du har samme månedskostnad hele avtaletiden. Leasingen kan inkludere en allrisikoforsikring som dekker oforutsette hendelser. 3 måneder før leasingavtalet går ut kan du som leietaker ofte kjøpe utstyret til den satte restverdiet. Det går og å forlenge leasingavtalet til en redusert leasingavgift.

VÅRE STOFFER & MATERIALER


Vi er materialnerder. Med det brede sortimentet vårt av stoffer og materialer kan vi tilpasse oss etter akkurat din bedrifts profil.
Hvorfor ikke gjøre en hel interiør i nettop den farge som bedriften din elsker? Eller trenger du 100% slitestyrke for offentlig miljø? Vi ordner det.
Som bedriftskunde får du hjelp med ett helhetsopplegg - moodboards, forslag på møbelplassering, stoff- og fargevalg samt en personlig kontakt langs hele veien.

FRAKT & LEVERING


Vi tilbyr sikre leveringer innenfor store deler av Sverige/Norge med 100% klimakompenserte frakter.
Levering utenfor Sverige behandler vi på forespørsel. Det er generellt dyrt å frakte store møbler langt men sammen kan vi tilby det beste alternativet utifra deres forutsetninger. Som å frakte godset til en terminal nærmere grensen eller avtale henting av egen speditør på lagret vårt i Jordbro.

VÅRE CASE & KONTAKT

Gjennom åren har vi hat gleden å samarbeide med flere herlige bedrifter, for å spre inspirasjon og interiørglede. Bla blant våre tidligare prosjekt for å få en innblikk i vår "portfolio".
Vi står alltid redo for nye eventyr - så ikke nøl med å kontakte oss når det er på tide at interiørreisen din skal begynne!
Send oss en e-post til jeanette@sweef.se och levne relevant informasjon om prosjektet og drømmene dine, så gir vi tilbakemelding med en glad offert og kilende interiørforslag.

CONVENDUM Co-working hotell Det skal være godt å jobbe. De lengste e-postene, de vanskeligste presentasjonene og den beste gjenopprettingen gjør du i Valen 224 sofa, med føttene på et valnøttbord eller en Baggen rund fotskammel

THE OFFICE
Convendum

Co-working hotellet Convendum hadde satset på å skape et spektakulært stilig interiør som samtidig var tilpasset tøffe offentlige miljøer. Sweef tok en tur til tegnebrettet og kom tilbake med bord, stoler, loungeområder, lenestoler og sofaer som tikket inn alle deres ønsker – ikke minst ble resultatet en ekte drøm å besøke.

THE STUDIO
Parapix

Parapix er et musikkstudio hvor det visuelle uttrykket er like viktig som kvaliteten på lyden. Sweef fikk æren av å innrede lokalene deres og laget en løsning der polstrede sengegavler ble brukt for å dempe lyden og samtidig fange fargen på sofa og fotskammel. Det beste for både øyne og ører rett og slett.

THE LOBBY
Häringe slott

Når vi snakker om slott, er det knapt på tide å holde tilbake. Derfor lar vi to av våre gigantiske Buffeln-sofaer pryde inngangen Häringe Slott for å gi besøkende et virkelig flott inntrykk. Siden da er det imidlertid stor risiko for at de ikke kommer lenger enn til inngangen…

SHOWROOM | BUTIKK | EVENT

Spennende premiereåpning på gang? Vi hjelper deg med å utvikle skreddersydde interiører som fremhever miljøet med farger, materialer og møbelvalg. Med håndplukkede møbler sørger vi for at møblene formidler akkurat den atmosfæren du ønsker å skape.

SWEEF X ADIDAS. Flamingon 2-seter sofa | Baggen runda puffer
SWEEF X ADIDAS Flamingon 2-seter sofa | Baggen runda puffer

SWEEF X DIN BEDRIFT?

Vi tar gjerne på oss ditt hotell, restaurang, butikk eller bedriftslokale og skaper en interiør-makeover som levner herlige smil på leppene til dine besøkende, kunder og gjester.
Gi karakter til din restaurang med deilige Flamingo-kjøkkensofaer. For ditt hotellrom sikrer du opp skjønnhetssøvnen med Zebran kontinentalseng, matchende sengegavler og forvandlende sengetepper.
La oss hugge inn og vise deg veien! Send oss en e-post til jeanette@sweef.se så kommer vi på størt!

ER DU EN INNREDER?

Da bør du se nærmere på Hei, interiørdesigner! for all relevant informasjon for ditt spesifikke formål!