Hei, interiørdesigner!

Hei, interiørdesigner!

Her på Sweef føler vi oss trygge på en ting – sammen kan vi skape magi. Saken er at vi har en hel verden av interiørdesign å oppdage i tillegg til våre komfortable sofaer og kan tilby mange drømmende helhetsforslag til dine prosjekter. For tiden samarbeider vi med flere interiørdesignere og leverandører til kollegaer i bransjen og hvor gøy ville det ikke vært om du ble med i familien?

Filters


PRESSE-UTLÅN

Som presse er du varmt velkommen å låne produkter til forskjellige interiørrapport eller stylingoppdrag. Ved et interessant bytte sendes produktene til din oppgitte adresse innen 3 dager, med mindre produktet er på lager. Du kan låne produktene i inntil en uke. Har du spesielle ønsker eller ønsker å brainstorme ideer, er du velkommen til å kontakte oss. Send oss en e-post på samarbete@sweef.no.

FRAKT & LEVERING


Vi tilbyr sikker levering innenfor store deler av Sverige/Norge med 100% klimakompenserte leveringer.
Innen Oslo/Stor Oslo og omegn/Stavanger kan vi tilby både smidig innbæring og montering.
Frakt utenfor Sverige behandles på forespørsel. Det er generelt dyrt å frakte store møbler langt, men sammen kan vi tilby det beste alternativet ut fra dine forutsetninger. Som å frakte varene til en terminal nærmere grensen eller bestille henting av egen transport på vårt lager i Jordbro.

VÅRE STOFFER & MATERIALER


Vi er materialnerder. Med vårt brede utvalg av stoffer og materialer kan vi tilpasse oss din spesifikke visjon. Vi tilbyr resirkulerte stoffer, slitesterke stoffer, trendy stoffvalg, iøynefallende farger og stilige nyanser i flere ulike materialer. For å starte inspirasjonen akkurat nå, foreslår vi en titt på vår Stoffprøveside der du kan bestille stoffprøver til moodboardet ditt.

KONTAKT

Send oss en e-post til Jeanette@sweef.no og oppgi informasjon om ditt prosjekt, så gir vi deg mer enn gjerne tilbud og forslag.

STUEN
Det viktigste rommet

Siden dag en har målet vårt vært å skape Sveriges mest komfortable sofaer og om vi får si det selv har vi klart det! Våre unike modeller kan tilpassets med mengder av stoff- og fargevalg for å skape nøyaktig den settingen du strever etter. Se deg også rundt blandt våre lenestoler, tepper, krakker og salongbord, som enhver byr på en skikkelig dose personlighet.

GANG & ENTRÉ
Førsteinntrykket

Det er som kjent førsteinntrykket som teller, og når det kommer til gangen sørger vi for at det er et inntrykk som varer. Vi hjelper deg med å skape en uforglemmelig entré med sidebord i rå stein, kjempefine Baggen-puffer i forskjellige størrelser og stoffvalg, eller hvorfor ikke en kul Flamingobenk som gjør en så enkel ting som å knytte skoene til et fullverdig interiørdesign?

KJØKKENET
Hjemmets hjerte

Blant appetittvekkende aromaer og kulinariske ekstravaganser bidrar vi med møblene som setter stemningen. Hva med for eksempel å samle familien rundt et rustikt spisebord i tre? Eller hvorfor ikke gå all-in og investere i en i stein der selv den tyngste franske retten er stabil? For en mer deilig kjøkkenheng kan vi også anbefale vår versjon av den klassiske kjøkkensofaen hvor du kan sitte og kose lenge.

.

SOVEROMMET
Lad batteriene

Etter en strevsom dag er det få ting som viser seg å bli godt mottatt av en luftig seng på et soverom preget av ekte interiørglede. Hos oss finner du i tillegg til ulike senger også sengetepper og sengegavler som øker stilnivået. Komplettér med et av våre myke tepper og reisen til drømmenes rike blir enda morsommere.

ER DU GRÜNDER?

Hvis du skal innrede din bedrift eller et bedriftsmiljø, så skal du se inn på Hei, gründer! for alt av relevant informasjon for nettopp ditt prosjekt!

SLIK FUNGERER DET

  • Vi tilbyr retroaktiv rabatt, dvs. ikke noen rabatt ved første kjøp, men retroaktiv rabatt fra det andre kjøpet. Rabattsatsen er på 10% per bestilling. Rabatten er ikke gyldig for frakt/tilleggstjenester.
  • Dersom du som interiørarkitekt velger å legge inn bestillingen med faktura fra oss, dvs. ikke Klarna, må fakturaen betales i god tid før levering kan skje..
  • Alle bestillinger skal registreres på samme kundekort, med samme fakturaadresse. Men leveringsadressene kan selvfølgelig variere pga. din sluttkundeinformasjon. Dette for at vi enkelt skal kunne følge bestillingene.