VISJON - "SVERIGES DEILIGSTE MØBLER"

Sweef er en nett-handel som åpnet 2011. Målet er att gjennom en effektiv logistikk, fokus på utvalgte modeller samt lave kostnader kunne selge kvalitetsmøbler til uslagbare priser. Sweef var opprinnelig en forkortning av "Swedish E-Furniture".

SOM DET BURDTE FUNGERE NÅR MAN KJØPER MØBLER

Vi har vent og vridd på ett gruppe produkter for att utforme møblene våre. Vi har test-slappet og sovet i sovesofaene og de er akkurat så deilige som vi ønsker att de skal være. Akkurat dette er ideen med Sweef. Møbler som vi selv liker, men til en betydelig bedre pris en den tradisjonelle møbelhandelen. Vi jobber sammen med etablerte møbelfabrikker og selger på nettet uten dyre butikklokaler. Du betaler kun for møblenes høye kvalitet. Vi bruker film og bilder av høy kvalitet for att beskrive møblene. Vi vet att det ikke er nok for alle så da har vi og alle møblene våre utstilt i ett showroom slik att det finnes en mulighet att føle og prøve. Mange av møblene er ferdigmontert, resterende monteres lett med forberedt monteringsanvisninger. Sweef er veldig enkel og smidig, akkurat som vi ønsker att det skal fungere når man kjøper møbler.

VERDIGRUNN

Vår Sweef-familie består av en nydelig gruppe med unike karakterer, som alle deler samme verdifulle verdigrunn. Sammen har vi tatt frem en verdigrunn, som minner oss om hvordan vi ønsker å være mot hverandre og alle mennesker vi møter i arbeidet vårt hver dag. Det her er vi, og kommer alltid att være vi.

GØY En arbeidsdag på Sweef er like med showtime! Gjennom min uslagbare energi går jeg in til 100% for å skape en morsom stemning for kunder, kollegaer og alle som råkar komme i min vei.

POSITIV ATTITYD For hvert problem er løsningen oftest en M8, verktøykasse, eller ett samtale bort. Uansett hvilken situasjon som oppstår ser jag alltid saken fra den lyse siden og muligheter istedenfor trøbbel.

ANSVAR På Sweef gjelder Scout's honor! Minus kortbukser og beige shorts. Jeg står for mine handlinger og holder hva jeg lover. Slik blir jag truverdig.

RESPEKT R.E.S.P.E.C.T sang Aretha Franklin og vi synger med! Jeg tar meg tid å se, lytte og prøver forstå alt og alle i min nærhet og behandlar andre slik jeg selv vill bli behandlet.

CODE OF CONDUCT

Les om hvordan vi driver virksomheten vår i våre Code of conduct.

GRÜNDERE & VD

Ludvig Ungewitter - Ludvig@sweef.no

ORGANISASJONSNUMMER

Org. no: 556850-4681


VAT no: SE556850468101