VÅRT KONSEPT

Sweef er en nett-handel som åpnet i november 2011. Målet er gjennom en effektiv logistikk, fokus på utvalgte modeller samt lave kostnader å kunne selge kvalitetsmøbler til uslåelige priser. Sweef har et showroom/kontor på Drottninggatan 75 i Stockholm og i Schweigaards gate 17-19 i Oslo. Vår visjon er Sveriges og Norges behageligste møbler og en personlig touch med kundene våre. Sweef står for kvalitet og er litt morsommere, litt raskere og litt hyggeligere.

PRESSEKONTAKT

Linda Fernell - linda@sweef.no

Har du spørsmål om markedsføring? Ta kontakt med sandra@sweef.no.

BILDEBANK

Vi elsker det visuelle! Derfor har vi både frilagde produktbilder og herlige annonsebilder å dykke ned i. Se bildene våre på Flickr. Husk å angi Sweef.no på de produktene dere publiserer/bruker!

LOGOTYP

Sweef logo i vector format.

Sweef logo (ee) i vector format.

SWEEF I SOSIALE MEDIER

Følg oss på FacebookPinterestInstagram, Youtube, TikTok og vår blogg.

PRODUKTLÅN

Som presse er du varmt velkommen til å låne produkter til forskjellige interiørreportasjer eller stylingoppdrag. Ring eller send oss en e-post til samarbete@sweef.no for mer informasjon om hvordan det gjøres. Ved et utbytte så sendes produktene til din adresse innen 3 dager, såvidt produktet finnes i lager. Du får låne produktene i opp til en uke. Har du noen spesifikke ønskemål eller ønsker å diskutere idéer er du velkommen til å kontakte oss.