Vi innrømmer det. Vi er materialnerder. Vi legger ned ufattelig mye tid på å velge ut stoffene som skal få inngå i det stolte sortimentet vårt. Men vi nøler heller ikke med å slenge inn et trendy stoff eller en iøyenfallende nyanse vi til nå kun har drømt om. Samtidig som vi verner om relasjonen til de stoffene som har fortjent hedersplassen sin i sortimentet vårt. Under har vi gjort et tappert forsøk med kjærlighetsforklaringer for at du skal få det lettere å velge stoff utetter akkurat dine behov. Det finnes et perfekt stoff for alle. Go grab it!
(Psst! Ikke gå glipp av vår lagrede direktesending med deilig informasjon om Stoffene våre)


FLØYEL

SOLEMIO - Resirkulert polyesterfløyel

100% resirkulert polyester

Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Åh, Solemio! Til de smekre tonene til en mandolin hoppet denne forførende polyesterfløyelen akkurat av gondolen og landet hos Sweef. Solemio er et mykt og tidløst stoff av eksklusivt italiensk stoff med en glans som konkurrerer med månen over Venezia. Den korthårede luggen oppleves som myk og medgjørlig med huden og stoffet finnes i en rekke nyanser, den ene mer nydelig enn den andre. Men selv om Solemio er en øm romantiker er den samtidig slitesterk, vaskbar og klar for hverdagens prøvelser. At den i tillegg er resirkulert gjør den like behagelig for miljøet som den er å hvile øynene på. Kort fortalt er Solemio stoffet for deg som setter pris på lettstelt komfort, men som samtidig ønsker å bli sjarmert av et pust av romantikk og eleganse. Hvordan introduserer vi deg for Solemio? Det er stor sjanse for at dere flytter sammen.

 • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løst trekk", vennligst observer at stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis et tynnere linstoff.
 • Les mer om hvordan vi jobber med Bærekraft.
 • Ta meg til Vedlikehold.

Mood - Ribbet Fløyel

100% polyester
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Retroduftende vibes for et trendy hjem. Mood er et smalribbet fløyelstoff med utrolig lyster og rik dybde, farget i dype farger fra myke pasteller til rødvinsmørke toner. Gjennom Mood får du 70-tallets manchesterfølelse uten å nekte kjærligheten til moderne, slitesterk fløyel. Et dominant stoffvalg som gir karakter og en varm følelse. Det tykke stoffet er mykt mot huden og byr inn til et omfavnende sofaheng med en luksuriøs touch. Et selvfølgelig valg for den interiørintresserte, muntre familien der design gjerne får gå hånd i hånd med funksjon. 

  • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løs trekk", vennligst observer at dette stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis et tynnere linstoff.
  • Stoffet legges vertikalt over møblene som standard.
  • Ta meg til Vedlikehold.

NAGOTEX - Polyesterfløyel

58% polyester, 20% bomull, 22% CMD
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Det er umulig å vende ryggen til Nagotex, et iøyenfallende fløyelsstoff med "elektrisk" karakter. En dypturkis vev og lengre lugg hvilket gir en intensiv fargedybde med interessante skiftninger. Det fengslende stoffet gir møbelet en retro-følelse med en touch av sprudlende livsbekreftende. Å velge Nagotex er å si ja til livet. Ja til møbler som dominerer hjemmet uten å gjøre livet vanskelig for deg. Stoffet er like lett å pleie som det er lett å elske.

 • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løs trekk", vennligst observer at stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis et tynnere linstoff.
 • Ta meg til Vedlikehold.

VEGAS - Luskusfløyel

45% bomull, 55% viskos
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Her risikerer du å bli størtforelsket i ett stoff att elske i nød og lyst - vilkårsløst. Vegas er ett grovt fløyelstoff i følsom bomull som agerer litt som skinn, det vil si att stoffet får patina ved bruk. Den langhårete luggen kan rugges eller vikes hvilket kan gi uvelkomne skiftninger og merken på overflaten. Ett stoff med følelse av "ekte, gammeldags fløyel". Så som fløyel hvert før i tiden. Men med en lyster som føles alt annet en plain. Den skimrende lysteren har gitt grunn til att vi kaller stoffet for akkurat "Luksusfløyel". Ett stoff som forfører og setter preg i rommet. Krever litt ekstra omtanke men gir så mye på kjøpet. 

  • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løs trekk", vennligst observer att stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis ett tynnere linstoff.
  • Ta meg til Vedlikehold.

SALVADOR - Polyesterfløyel

100% polyester
Martindale 100 000 | Pilling 5 | Lysekthet 5
Ett vakkert, tålig fløyelstoff for våre sovemøbler av barn- og dyrefamilier på grunn av att  och vattenresistens. Ett tykt, luksuriøst stoff i polyesterfløyel med dype, sobre toner som ikke stikker i øyene. Ett stoff med en klassisk fløyelfølelse med blank overflate og behagelig, sval følelse mot huden. For ett stilrent hjem som søker en senterpiece att stoltseres over og slappa skikkelig av i. 

FIOCCO - Bomullsfløyel

80% bomull, 10% polyester, 10% viskose
Martindale 100 000 | Pilling 5 | Ljusäkthet 5
Opprinnelse Italia
For deg som er kjær i den klassiske fløyelkarakteren og leter etter originalen. Alle relasjoner er ikke enkle, enkelte drivs av vilt passion og rå lyst. Litt sånn er det med vår relasjon til Fiocco fløyel. Fløyelens urmoder. Grunnen til allting vakkert. Fiocco er så som fløyel en gang var, kortklippet, noe strevere og med en flate som får patina etter bruk. Stoffet kommer få merker og flekker, hvilket gir den der levende, aldrende følelsen til møbelet ditt. Som om den stått der i decennier og vært trofast i generasjoner. Evig kjærlighet er ikke alltid en danse på roser, men akk så vakkert det kan være.

 • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løs trekk", vennligst observer att stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis ett tynnere linstoff.
 • Ta meg til Vedlikehold.

ASTON - Polyesterfløyel

100% polyester

Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Ett stoff som høyer livskvalitet? Ja, faktisk nettopp så. For deg som verdsetter ett simpelt, kravfritt liv med mulighet att leve fullt ut uten begrensninger (...wow, hvem er som deg?) Du lettsamme sjel, som gjerne unngår å sette grenser for hvordan fredagskoset skal spanderes i sofaen ønsker muligheten til å by opp kjæledyret i favorittlenestolen. Utover den sjarmerte enkelheten i Aston, har den tidløse fløyelen en myk, matt finish, med en kort lugg som oppleves len og følsom mot huden. Den relativt tykke fløyelen har forsiktige fargeskiftninger og intensiv fargedybde som spenner fra lyse pasteller til midnattsmørke toner. Aston - en, fra oss, livslang kjærlighetshistorie som aldri sprukket i leddene. Kanskje våres mest elskelige stoff?

  • OBSERVER Ved valget av "fast trekk" eller "løs trekk", vennligst observer att stoffet gjør seg best som fast trekk, da stoffet hverken faller eller stretcher på samme måte som eksempelvis. ett tynnere linstoff.
  • Ta meg til Vedlikehold.

ASTON QUILT - Polyestersammet

100% polyester
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Det er en tid for hverdagssjarm – og det er en tid for å kle seg opp til tennene. Aston quilt tilhører sistnevnte alternativ. Dette myke og fluffy fløyelsstoffet av eksklusivt italiensk stoff tiltrekker blikket med sitt sprø-stilte utseende og blir stuens garanterte snackis. Men Aston quilt handler ikke bare om overflate. Bak den stilige fasaden ligger det også andre mer praktiske kvaliteter som enkel stell og en koselig, koselig følelse for de koselige kveldene når det ikke er festmiddag.
Klar til å la denne komplekse stoffpersonligheten flytte hjem til deg?.

SOLEMIO QUILT - Återvunnen Polyestersammet

100% polyester
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Ljusäkthet 5
Ursprung Italia
Dette myke og rutete fløyelsstoffet av eksklusivt italiensk stoff tiltrekker blikket med sitt sprø-stilte utseende og blir stuens garanterte snakkis. Men Solemio quilt handler ikke bare om overflate. Bak den stilige fasaden ligger det også andre mer praktiske kvaliteter som pleievennlighet og en behagelig koselig følelse for de koselige kveldene når det ikke er festmiddag. Som om ikke dette var nok, tar også denne stoffsjarmøren ansvar for planeten ved å bestå av 100 % resirkulert materiale. Den perfekte kombinasjonen av et kjekk eksteriør og et varmt hjerte rett og slett.

SWEEF PRINT - Polyesterfløyel

100% polyester

Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Sett deg opp for uslåelig øyegodteri når du velger dette dyremønstrede stoffet i myk og slitesterk polyesterfløyel med en kort lugg med eksklusiv italiensk vev. Lenge trodde man at sebrastriper var der for å forvirre rovdyr, men nå er de fleste enige om at hensikten er å holde myggen unna. Uansett vil stoffet sannsynligvis ha motsatt effekt på gjestene dine, som mer enn gjerne strømmer til for å slappe av i ditt uimotståelige Zebra-produkt. Leoparden har fått sine imponerende prikker som en kamuflasje for å gli inn i bakgrunnen og lure sultne fiender. Pjæset ditt vil derimot oppnå motsatt effekt, tiltrekke seg øyet og bli et attraktivt bytte. Og skulle uhellet være ute, kan savannedyret enkelt ta et bad i vaskemaskinen på 30 grader. Kort sagt et stoff som tiltrekker blikket og gir en dyrisk kant til interiøret ditt. Så inviter denne majestetiske katten hjem til deg og få interiøret ditt til å snurre rundt.


LINSTOFFER

HUSETS STOFF - Linstoffblandning

40% bomull, 20% lin, 20% polyester, 20% viskose
Martindale
45 000 | Pilling| Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
I vår verden er "Husets" det aller beste. Husets stoff er derfor ett stoff att stole på, slite med helsen og henge med i nød og lyst. Det beskjedne stoffet med jordnære toner har en mellomgrov vev som ikke rynker på samme måte som ett rent linstoff. Stoffet gir spenst til møbelet ditt og har en lett karakter som ikke krever urimelig vedlikehold. Stoffet er vakkert og tidløst i sin enkelhet og gifter sig med kontrasterende materialer i hjemmet. En blyg viol som lar din skinnlenestol, marmorbenk eller betongbord stå for snakket. Ett langsiktig valg att leve side ved side med i lang tid.

PUROLINO - 100% linstoff

100% linstoff
Martindale 25 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Ett rent linstoff gir den der svale, avslappende looken på møbelet din. Det tynne stoffet faller mykt over møbelet og får en rynkete, slappere følelse. Stoffet, som er farget i matte, jordnære nyanser, gir en deilig, len følelse mot huden. Fargen "Naturell 04" er dessuten unik i dess slag blant våre stoffer og farger, da akkurat denne fargen er i ufarget linstoff - dvs. originalfargen av linstoff. Dette gjør att den skiller sig noe mer i ton mellom de forskjellige rullene, for en aldeles spesiell touch. Stryker du med handen over stoffet kommer du føle de karakteristiske "fiber-knottrene", akkurat som på en tynn linstoff-duk. Stoffet gjør seg som best på fluffy møbler med mykt innehold, der det får plass att røre seg. Ett godt likt stoffvalg som gir en tidløs møbel for det svale hjemmet med mye hjerte.

FLORIANTE - Linstoffblandning

72% linne, 14% bomull, 14% viskos
Martindale 25 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Hvem er du som elsker Floriante? Kanskje en stilsikker stoffelskere som setter pris på vakre møbler med stilig skjønnhet. Her finnes ett linstoff med fløyelselik lyster i den tykke veven. Ett luksuriøst skimmer, generert av en trådmix som gir en vakker fargedybde. Den myke overflaten lader for høy komfort, som andes avslappet eleganse. Ett modent stoff med en nådig karakter. Ikke det letteste å pleie, men verdt hver sekund av pleie. Litt gi og litt ta. Akkurat slik en helserett relasjon skal se ut.

COCO - Linstoffblandning

23% linne, 14% bomull, 14% polyester, 49% acryl 

Martindale 35 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Elsker du det litt mer robuste, så har du funnet rett i Coco. Her er stoffet vevet med myk, tykkere tråd, med blandede farger på trådene. Stoffet oppleves mer levende i nyansene og går att matche enklere med forskjellige farger, der du velger hvilken nyanse du ønsker å plukke opp. Ett grått stoff kan skifte i blått og ett brunt stoff kan ha innslag av grønt. En ventet lekenhet i det ellers onkelige stoffet. "Tidløs italiensk luksus", der velbørstede Coco gifter seg med de svenske hjemmene ved første øyekastet. Ciao, bella!

SWEEF STRIPE - 100% linstoff

100% linstoff

Martindale 25 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Hold fast for nå blir det unikt på alvor! Det like herlige og stripete stoffet Sweef stripe er stoffverdenens svar på et snøfnugg. En one-of-a-kind-kreasjon designet kun for Sweef og vår kjærlighet til alle regnbuens farger, lekenhet og å være generelt gal. Sweef stripe er en perfekt hyllest til disse egenskapene og passer deg som vil ta ut svingene ordentlig. Stoffet er laget av 100% lin fra Italia trykket med vårt helt eget print. Når printet trykkes på rent naturmateriale kan det oppstå mindre partier med hvite flekker i printet. Dette er ikke en defekt og kan ikke unngås. Det er verdt å vite at fargen kan påvirkes der du sitter mest og bli litt lysere i tonen med tiden.

POLYESTER-/BOMULLSSTOFFER

ECOLINO - Gjenvunnet bomullsblandning

55% gjenvunnet bomull, 30% lin, 15% gjenvunnet polyester
Martindale 25 000 | Pilling 4 | Lysekthet 5
Opprinnelse Italia
Å, så deilig når vi vet at vi produserer resirkulert. Og kanskje er det til og med da møblene våre trives best? Ecolino er et resirkulert materiale med grovere linkarakter. Et slitesterkt stoff med stabilitet som ikke rynker på samme måte som rent lin. Fargene er i sobre, stilige toner for et harmonisk, bærekraftig hjem. Et trygt stoffvalg for familien, deg som liker å bo på sofaen eller deg som bryr deg om miljøet men ikke nøler på kvalitet og design. 

SWEEF MAZE - Gjenvunnet bomull

63% gjenvunnet bomull, 37% gjenvunnet polyester
Martindale 50 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4,5
Opprinnelse Italia
Følg den røde tråden! (eller den blå om du så vil). Med stoffet Sweef Maze går du i hvert fall deg aldri vill blant de svingete gangene i interiørverden. Her har vi et stilrent mønstret stoff i resirkulert bomull som kommer til å føre tankene til fortryllende labyrinter i en solfylt land. De tynne linjene gir møblet en elegant look som er lett å bli hypnotisk forelsket i. Kort og godt et snilt stoff uten kompromisser som går utover kvalitet eller utseende. Magi!

MODI CHECK - Mønstret jutestoff

60% acryl, 20% jute, 12% viskos, 8% polyester
Martindale 40 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Innimellom kreves det att slå på den store trommen. Denne gang er den trommen ett tykt, kosete smårutete stoff med en touch av italiensk 70-talls luksus. Stoffet andes samtidig chic, britisk countryside, hvilket gjør materialet stilrent, klassisk og iøyenfallende uten å ta over. De sobre fargene gir ett lugn att leke med. Att leve litt innrutet føles plutselig veldig lokkende.

NUVOLE - Forsterket bomull

95% polyester, 5% bomull
Martindale 55 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Hvis du lett blir forelsket, her er en advarsel. Nuvole-stoffet er så sjarmerende at det fikk de fleste av våre besøkende til showroomet til å falle pladask. Hvis du tør å lese videre, kan vi fortelle deg at Nuvole kommer fra solfylte Italia og tar med seg en stilig og forførende pust hjemmefra. Stoffet har en grovere, vevd struktur i jordfarger, men gir samtidig en myk og luksuriøs følelse. Og som en ekstra fjær i hatten på dette sjarmtrollet, er Nuvole, til tross for sitt kjekke ytre, overraskende lettstelt og holdbar i møte med alle livets vanskeligheter. Et perfekt valg for familien som bor på sofaen, men som ikke ønsker å gå på akkord med stil og utseende.

NUVOLE TROPEA - Forsterket bomull

95% polyester, 5% bomull
Martindale 55 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Stoffet som blev en total forelskelse blant besøkere i Showroomet vårt. Kanskje grunnet den myk-grove overflaten, de vakre, jordnære nyansene eller de iøyenfallende frynsedetaljene. Ett herlig, vakkert og lettstellt tilskudd i tygsortimentet vårt. Ett perfekt valg for familien som lever i sofaen men ikke nøler på stil og utseende.

BOUCLÉ - Teddystoff

100% polyester
Martindale 100 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Sauehold i storbyen? Kan bli en realitet. Bouclé er et av de mest trendy stoffalternativene, som også tiltrekker seg med det enkle i det luftige. Et lettstelt, slitesterkt stoff å leve side om side med. I et teddystoff får du myk, klappevennlig, koselig komfort. Som en kortklippet saueull å bryte av som en kontrast til dine kule linmøbler. Et møbel i teddy blir fort en stilforsterker, samlingspunkt og ekte kjærlighet. (Psst ... hvis du har sett for deg at teddystoff er vanskelig å ta vare på, bør du kaste ett øye på våre pleieråd. For vi har lykkes med det motsatte!)

KORDFLØYELTYGER

FLOKI - Gjenvunnet kordfløyel

100% polyester
Martindale
100 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Å søte 70-talls og elskede Kordfløyel. Men du trenger ikke å bo i et kollektiv og lage rødvin i badekaret for å sette pris på vår versjon av dette fantastiske stoffet. Floki er et herlig retrostoff i myke, smalstripete mansjetter med høy motstand mot alle hverdagens utfordringer. Takket være de smale ribbeina blir resultatet en mer subtil Kordfløyel-følelse som ikke legges merke til før du kommer nærmere og oppdager denne stilige detaljen. Stoffet er av samme kvalitet som vår Aston fløyel og finnes i flere vakre nyanser i jordnære eller fargerike toner. Kort sagt et bærekraftig og klimasmart valg som utstråler stilsikkerhet

 • Stoffet legges vertikalt over møblene som standard. 
 • Les mer om hvordan vi jobber for Bærekraft.
 • Ta meg til Vedlikehold.

ANAFI - Kordfløyel bred

100% polyester
Martindale 60 000 | Pilling 5 | Lysekthet 5
Manchester is back! (...did it ever leave?) Vi får ikke nok av dette slitesterke, myke alternativet til møbeltrekk. Et slitesterkt stoff med kosekomfort, tidløst utseende og et nøye utvalg av gangbare nyanser i smalstripet design. Til våre sengemodeller kreves et stoff med en slitesterk karakter, og det er der kordfløyeln vår treffer høyt.

 • Stoffet legges vertikalt over møblene som standard. 
 • Ta meg til Vedlikehold.

SKINN

ANILINSKINN

100% anilinskinn
Her snakker vi ett materiale som aldres med stil! Anilinskinnet vårt kommer fra nøye utvalgte Buffelskinn fra frigående kveg. Anilinskinn er ikke behandlet på overflaten hvilket gir en mykere komfort og matt flate med vakre fargeskiftninger og patina. Skinnet har en fantastisk, myk smidighet og ett luksuriøst fargedybde som gjerne omgås med fargete stoffer i eksempelvis fløyel eller linstoff. Lett stylet og lett elsket. For en lang, livslang relasjon att pleie år etter år.

SAUESKINN

100% saueskinn
Hva signaliserer koselig hygge og hjemmekos mer enn ullmyke saueskinn å pynte med? Uansett hvor mye vi tenker og legger pannen i dype folder, kan vi ikke finne på noe. Våre velutvalgte saueskinn kommer fra australske bønder der miljø og dyrevelferd settes først. For å passe spesielt godt til møbler gjøres det et utvalg der krøllhet og tetthet vurderes og kun de best egnede saueskinnene velges. Videre bruker våre leverandører den miljøvennlige fargeprosessen ECO-TAN for å skape fantastiske jordfarger som løfter stuen din. Sluttresultatet etter disse forsiktige prosessene er et veldig mykt og skånsomt produkt som vil gi deg glede i mange år. Ingen saueskinn er noen gang identiske og kan variere i utseende når det gjelder nyanse, krøller og tekstur. Det er også greit å vite at saueskinnet oppleves som temperaturutjevnende. De virker varme i kaldt klima mens de føles avkjølende når det er varmt.

ØVRIGE STOFFER

JUNGELSTOFF 

85% polyester, 15% viskose
Martindale 30 000 | Pilling 4 | Lysekthet 4
Opprinnelse Italia
Velkommen til jungelen! La en liten bit av den tropiske klimasonen flytte inn med deg med dette fargerike jungelmønstrede stoffet av eksklusivt italiensk vev. Våre jungelstoffer er i den grovere retningen og laget i forskjellige lag. Resultatet er myke deler av fløyel med litt lengre lugg. Disse er litt forhøyede og du kan kjenne hvordan de lener seg i én retning og strever i en annen. Siden dette litt gale stoffet inneholder litt plast, egner det seg ikke som møbeltrekk for en hel sofa. Den er derimot uslåelig på fotskammel, puter og lignende der den garantert fanger blikket. Så slipp jungelens krefter løs i stua! Vi er ikke ansvarlige for besøk av forskjellige villdyr...  


PLEIE AV STOFFET DITT

Vaskeklut, rens, klapp eller kyss? Hvordan du på beste mulig måte pleier din sofa i fløyel, linstoff eller pleier din lenestol i skinn får du veiledning om under Vedlikehold