Vi tror på å utforme produktene våre med en bevisst og langsiktig strategi hvor transparens og innsyn i produksjonskjeden spiller en viktig rolle. Et av de største målene våre er å designe produkter utifra sirkulære prinsipper til største del av gjenbrukte og fornybare materialer. For oss er det viktig at hele produksjonsleddet skjer under samme tak, til dels for å ha et mer personlig innsyn i produksjonen og for å minimere bruk av mellommledd. På denne måten velger vi en helhetsløsning der vi vet at god kompetanse og ekspertise prioriteres for produksjon av akkurat våre møbler.


DET VIKTIGSTE FOR OSS FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKT ER...

 • Arbeide med materialer av høyeste kvalitet med høy varighet og holdbarhet.
 • Velge materialer som garanterer at det ikke er brukt noen farlige kjemikalier.
 • Sørge for gode og rettferdige arbeidsforhold og miljø for alle vi samarbeider med.
 • Velge fabrikk med riktig kompetanse for produksjon av akkurat våre møbler.

VÅRE FABRIKKER

 • I fabrikken vår i Polen skjer magi der de mest fluffy møbler lages for hånd av kompetente møbelsnekkere som i sin tur og orden lager hver pute slik at komforten blir nøyaktig så fluffy som vi har drømt om. Siden måles og sys putene våres av flinke syersker med generasjoner av ekspertise og en stor dose kjærlighet.
 • For sove-møbelene fant vi både design og flerårig kunnskap hos leverandøren vår som også er i Polen. Gjennom å utvide horisonten og arbeide med den kompetente leverandøren åpner vi opp for både ny inspirasjon og kunnskap om produksjon.

VÅRE TEKSTILER

 • Store deler av råmaterialene veves og farges i Italia. Gjennom en tett dialog med vår leverandør kan vi garantere at møbelstoffene ikke inneholder farlige kjemikalier, bly eller andre tungmetaller. Vi garanterer at flammehemmende middel ikke brukes i våre produkter. Les mer om stoffprocessen her.
 • OEKO-TEX sertifierte stoffer er Purolino (100% lin), Mood (Ribbet fløyel), Salvador og Anafi. Sertifiseringen garanterer fargefasthet samt sørger for sikker produksjon under miljøvennlige og sosialt ansvarlige forhold. Vår uttalte ambisjon er at alle våre stoffer skal være OEKO-TEX sertifisert i fremtiden, dette er en pågående prosess som vi kjører sammen med våre fabrikker.
 • Alt av vår bomull skal også være bærekraftig produsert innen senest 2025. Økologisk bomull, resirkulert bomull og overgangsbomull erstatter konvensjonell bomull.  
 • Vi tilbyr stoff av 100% gjenbrukt materiale, disse er kordfløyelsoffet Floki (100% gjenbrukt Polyester), Solemio (100% gjenbrukt polyesterfløyel), Ecolino (15% gjenbrukt polyester & 55% gjenbrukt bomull) og Brezza (75% gjenbrukt bomull). Disse stoffer er GRS sertifiserte. 
 • Vegas, Fiocco och Mood er stoffer som har fått en ekstra beskyttende og overflatebehandling etter produksjon, såkalt RUCOSTAR® EEE6. Et økologisk middel som er vann-, olje- og flekkavvisende for tekstiler av alle fibertyper med god vaskbestandighet. Fri for PFOA og PFOS.
 • Se etter vårt grønne bærekraftsikon som viser hvilke av stoffene som er snillest mot miljøet  

Skinn

Skinnet vårt er ikke noe unntak og er et naturprodukt av høy kvalitet som varierer i utseende og får en vakker patina med tiden. Anilinskinnet kommer fra nøye utvalgte Bøffelskinn fra friløpende kveg som prioriterer dyrenes velferd. For beste holdbarhet garves skinnet på en naturlig måte helt uten bruk av krom og farlige stoffer som CFC og PCP. Fargen som brukes ved farging av skinnet vårt er 100% nedbrytbar der leverandøren vår i Italia stadig prøver å velge det mest bærekraftige alternativet. Alt for å garantere at møbelet ditt ikke inneholder giftige og miljøfarlige stoffer.

Etisk dun

Da mange av sitteputene er lagd med and- og gåsefjær krever vi høy etikk og moral for dyrenes velbefinnende. Derfor bruker vi kun dun som er sertifisert av Responsible Down Standard. De sørger for at dunet ikke kommer fra dyr som utsettes for unødvendig skade, levende plukking eller tvangsmat. På den måten kan vi og kunden være sikre på en ansvarsfull produksjon. Dunet vi bruker er dessuten alltid en biprodukt fra næringsmiddelindustrien.Les mer om våre Sertifieringer.