Vi tror på att utforme produktene våre med en bevisst og langsiktig strategi der transparens og innsyn i produksjonskjeden spiller en viktig rolle. Ett av de største målene våres er å designe produkter utifra sirkulære prinsipper av til største del gjenbrukte og fornybare materialer. For oss er det viktig att hele produksjonsleddet skjer under samme tak, dels for å ha mer personlig innsyn i produksjonen og for å minimere bruk av mellommenn. På så vis velger vi en helhetsløsning der vi veit att god kompetanse og ekspertise prioriteres for tilverking av akkurat våra møbler.


DET VIKTIGSTE FOR OSS FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKTE ER...

 • Arbeide med materialer av høyeste kvalitet med høy varighet og holdbarhet.
 • Velge materialer som garanterer att ikke noen farlige kjemikalier blitt brukt.
 • Sørge for gode og rettferdige arbeidsforhold og miljøet for alle vi samarbeider med.
 • Velge fabrikk med riktig kompetanse for tilvirkning av akkurat våre møbler.

VÅRE FABRIKKER

 • I fabrikken vår i Polen skjer magi der den aller mest fluffy møbler lages for hand av kompetente møbelsnekkere som i sin tur og lager hver pute slik att komforten blir nøyaktig så fluffy som vi drømt om. Siden måles og sys polstrene våres av flinke syersker med generasjoner av ekspertise og en stor dose kjærlighet.
 • For sove-møbelen fant vi både design og flerårig kunnskap hos leverandøren våres i Polen. Gjennom att bredde horisonten vår og arbeide med den kompetente leverandøren våres åpner vi opp for både ny inspirasjon og kunnskap om tilverking.

VÅRE TEKSTILIER

 • Store deler av råmaterialene våre veves og farges inn i Italia. Gjennom en tett dialog med vår leverandør kan vi garantere at møbelstoffene våre ikke inneholder farlige kjemikalier, bly og andre tungmetaller. Vi garanterer at flammehemmende middel ikke brukes i våre produkter. Les mer om stoffprocessen her.
 • OEKO-TEX sertifierte stoffer er Purolino (100% lin), Mood (Ribbet fløyel), Salvador og Anafi. Sertifiseringen garanterer fargefasthet samt sørger for sikker tilvirkning under miljøvennlige og sosialt ansvarlige forhold. Vår uttalte ambisjon er at alle våre stoffer skal være OEKO-TEX sertifisert i fremtiden, dette er en pågående prosess som vi kjører sammen med våre fabrikker.
 • All vår bomull skal også være bærekraftig produsert senest i 2025. Økologisk bomull, resirkulert bomull og overgangsbomull erstatter konvensjonell bomull. 
 • Vi tilbyr stoffer av 100% gjenbrukt materiale, disse er manchesterstoffet Floki (100% gjenbrukt Polyester), Solemio (100% gjenbrukt polyesterfløyel), Ecolino (15% gjenbrukt polyester & 55% gjenbrukt bomull) og Brezza (75% gjenbrukt bomull). Disse stoffer er GRS sertifiserte. 
 • Vegas, Fiocco och Mood er stoffer som har fått en ekstra beskyttende og overflatebehandling etter produksjon, såkalt RUCOSTAR® EEE6. Et økologisk middel som er vann-, olje- og smussavvisende for tekstiler av alle fibertyper med god vaskbestandighet. Fri for PFOA og PFOS.
 • Se etter vårt grønne bærekraftsikon, som viser hvilke av stoffene våre som er snillest mot miljøet.  

Skinn

Skinnet våres er ikke noe unntak og er en naturprodukt av høy kvalitet som varierer i utseende og får en vakker patina med tiden. Anilinskinnet våres kommer fra nøye utvalgt Buffelskinn fra friløpende kveg som prioriterer dyrenes velferd. For beste holdbarhet garves skinnet på en naturlig måte helt uten bruk av krom og farlige evner som CFC og PCP. Fargen som brukes ved farging av skinnet våres er 100% nedbrytbar der leverandøren våres i Italia stadig prøver å velge de mest bærekraftige alternativet. Alt for å garantere att ikke noen giftige og miljøfarlige evner finnes i møbelet ditt.

Etisk dun

Da mange av sitteputene våres er lagd med and- og gåsefjær krever vi høy etikk og moral for dyrenes velbefinnende. Derfor bruker vi kun dun som er sertifisert av Responsible Down Standard. De sørger for att dunet våres ikke kommer fra dyr som utsatts for unødvendig skada, levende plukking eller tvangsmat. På den måten kan vi og kunden være sikre på en ansvarsfull produksjon. Dunet vi bruker er dessuten alltid en biprodukt fra næringsmiddelindustrien.Les mer om våre Sertifieringer.