Vi tror på att utforme produktene våre med en bevisst og langsiktig strategi der transparens og innsyn i produksjonskjeden spiller en viktig rolle. Ett av de største målene våres er å designe produkter utifra sirkulære prinsipper av til største del gjenbrukte og fornybare materialer. For oss er det viktig att hele produksjonsleddet skjer under samme tak, dels for å ha mer personlig innsyn i produksjonen og for å minimere bruk av mellommenn. På så vis velger vi en helhetsløsning der vi veit att god kompetanse og ekspertise prioriteres for tilverking av akkurat våra møbler.


DET VIKTIGSTE FOR OSS FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKTE ER...

  • Arbeide med materialer av høyeste kvalitet med høy varighet og holdbarhet.
  • Velge materialer som garanterer att ikke noen farlige kjemikalier blitt brukt.
  • Sørge for gode og rettferdige arbeidsforhold og miljøet for alle vi samarbeider med.
  • Velge fabrikk med riktig kompetanse for tilvirkning av akkurat våre møbler.

VÅRE FABRIKKER

  • I fabrikken vår i Polen skjer magi der den aller mest fluffy møbler lages for hand av kompetente møbelsnekkere som i sin tur og lager hver pute slik att komforten blir nøyaktig så fluffy som vi drømt om. Siden måles og sys polstrene våres av flinke syersker med generasjoner av ekspertise og en stor dose kjærlighet.
  • For sove-møbelen fant vi både design og flerårig kunnskap hos leverandøren våres i Kina. Gjennom att bredde horisonten vår og arbeide med den kompetente leverandøren våres åpner vi opp for både ny inspirasjon og kunnskap om tilverking.

VÅRE TEKSTILIER

  • Store deler av råmaterialene våres lages og farges in i Italia. Gjennom en tett dialoge med  leverandøren vår kann vi garantere att møbelstoffene våres ikke inneholder farlige kjemikalier, bly og andra tungmetaller. Les mer om prosessen här. I dag er linstoffet vårt Oeko-tex sertifisert hvilket garanterer ett sikkert materiale lagd under miljøvennlige og sosialt ansvarsfulle forhold. Ambisjonen vår er att alle stoffene våres skal være Oeko-tex sertifisert fremover.
  • All vår bomull skal og være bærekraftig produsert senest år 2025. Økologisk bomull, gjenbrukt bomull og overgangsbomull erstatter konvensjonell bomull. Så langt det er mulig skal vi og streve etter å bruke oss av gjenbrukt polyester.
  • Vegas, Fiocco og Mood er stoffer som får en ekstra beskytt- og behandling etter produksjon s.k. RUCOSTAR® EEE6. Ett økologisk middel som er vann, olje og smussavvisende for stoffer av alle fiberversjoner med bra motstandskraft mot vask. Fri fra PFOA og PFOS.
  • Hold utkikk etter vår grønne bærekraftsikon som viser hvilke av stoffene våre som er snillest mot miljøet

Skinn

Skinnet våres er ikke noe unntak og er en naturprodukt av høy kvalitet som varierer i utseende og får en vakker patina med tiden. Anilinskinnet våres kommer fra nøye utvalgt Buffelskinn fra friløpende kveg som prioriterer dyrenes velferd. For beste holdbarhet garves skinnet på en naturlig måte helt uten bruk av krom og farlige evner som CFC og PCP. Fargen som brukes ved farging av skinnet våres er 100% nedbrytbar der leverandøren våres i Italia stadig prøver å velge de mest bærekraftige alternativet. Alt for å garantere att ikke noen giftige og miljøfarlige evner finnes i møbelet ditt.

Etisk dun

Da mange av sitteputene våres er lagd med and- og gåsefjær krever vi høy etikk og moral for dyrenes velbefinnende. Derfor bruker vi kun dun som er sertifisert av Responsible Down Standard. De sørger for att dunet våres ikke kommer fra dyr som utsatts for unødvendig skada, levende plukking eller tvangsmat. På den måten kan vi og kunden være sikre på en ansvarsfull produksjon. Dunet vi bruker er dessuten alltid en biprodukt fra næringsmiddelindustrien.Les mer om våre Sertifieringer.