Vi är som happiest når vi vet att møbelen din kommet frem till deg, men veien dit betyr en påfrestning på klimaet våres. Sammen setter vi mål for å forandre og forbedre oss stadig - vi ønsker mer och vet att vi kann bli enda bedre! Les mer under om hva vi gjør allerede.


GOALS

  • Kun bruke bærekraftige og gjenbrukbare materialer i hver produkter.
  • Senest år 2025 er all emballasje våres gjenvunnet och biologist nedbrytbart fra leverandør og ut mot kundene.
  • Senest år 2025 er treet våres FSC-sertifiert.
  • Senest år 2025 er bomullen våres bærekraftig produsert. Økologisk bomull, gjenbrukt bomull  erstatter konvensjonell bomull.

KLIMAKOMPENSASJION - SHIPPING

Som e-handel er frakt for oss uunngåelig, nettopp derfor blir det ekstra viktig att vi gjør det vi kan for å kompensere for det klimaavtrykk det gir. Av den anledning er alle transporter til kundene våres 100% klimakompensert gjennom det Gold Standard-sertifierede prosjektet Tropical Mix i Panama.

Prosjektet strecker sig over flera provinser i Panama som sammen motsvarer over 3000 hektar. Her er skogsbruk ett stort problem og genplantering Holder lav standard. Klimakompensasjon i Dette prosjekt bidrar til bærekraftig skogsbruk gjennom återplantering og beskyttelse av stående skog og bidrag til områdenes biologiske mångfald samt rettvise arbeidsvillkor for den lokala befolkningen. Projektet Tropical Mix är sertifisert av bland annet Gold Standard, FSC och Rainforest Alliance.

Organisasjonene følger opp og kontrollerer att prosjekten arbeider i enlighed med  sertifiseringsstandarder og att bereigningene stemmer. Målinger som tar opp drivhusgasser fra atmosfæren er ett bidrag på sikt for å minske de klimaforendringene vi står infor. Klimakompensasjion er en del av bærekraftsarbeidet våres. Les mer om prosjektet här.

KLIMAKOMPENSASJION - POSER

Handleposene våres fre Avisera som är 100% klimaneutrale, som klimakompenserer for alla utslipp som lages fra råmateriale til ferdig produkte gjennom sertifiert plantering av tre i Nicaragua. 


VI VILL GÖRA MER!

Har du tips eller ideér på hvordan vi kan klimakompensere mer eller bli mer bærekraftige på Sweef? Vennligst si ifra til oss via info@sweef.se.