HAR SVENSKENE VIRKELIG PEILING PÅ SOFAER?

Tro det eller ei, men det har vi faktisk. Og ikke for å skryte, men vi har den beste TrustScore (4.7) i Trustpilots sofakategori. Det er nok fordi Sweef produserer drømmesofaen, som du ikke kan gå glipp av. Det vet vi fordi vi har prøveslappet av i sofaene, og vi har sovet i sovesofaene, og kan med hånden på hjertet konstantere at de er akkurat så deilige som vi ønsker at de skal være. Dette er også ideen med Sweef. Møbler som vi selv liker, men til en betydelig bedre pris en den tradisjonelle møbelhandelen. Og nå vil vi gjøre vårt beste for å skjemme bort dere, kjære naboer. Si hei til Sveriges, ehem, Norges deiligste møbler!

KUN FANTASIEN DIN SETTER GRENSER

Hos Sweef kan du slippe løs dine hemninger blant vårt store utvalg av deilige stoffer og nydelige farger. Ved å kombinere stoff og farger kan ditt favorittmøbel faktisk bestilles i over 240 ulike versjoner. Hos oss får du en sofa som er like unik som deg. Tenk litt på det.

SOFAENE DU IKKE FINNER NOEN ANDRE STEDER

Bli kjent med Valen, Mammuten, Björnen og mange fler. En sofa fra Sweef har like mye personlighet som dyret det er oppkalt etter. Hvilket av dem flytter inn hos deg?

VALEN DUNSOFA

Wow, Valen! Sweefs største kjærlighet. Den beste avslappingen skjer her nettopp her - i et skikkelig mykt og innbydende møbel, stappet med dun og kjærlighet, ikledd kvalitetsstoffer av lin, fløyel eller skinn. Velg mellom mindre- eller stor sofa, divansofa, hjørnesofa, lenestol og puff. Hver enkelt produkt i Valen-familien er et tidløst designmøbel med fluffy, fyldig dunfylling, som sørger for deilig komfort. Så du får roet ned tempoet, og hevet livskvaliteten. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Valen flyttet inn)

MAMMUTEN MODULSOFA

Make sofa-life great again! Dette er en leken modulsofa som leter etter en deilig, livsglad partner å dele hverdagen med. Den er en stor, dyp og lav modulsofa i fløyel, linstoff eller skinn, som kan bygges sammen til en stor 3-seter sofa, dyp divansofa, eller kanskje en stor hjørnesofa? Uansett har den fluffy dunfylling som gir livet ditt nye rom for nye spilleregler. Gi plass for flere gjester, uttrykk den unike stilen din, slapp av på en ny og enda deiligere måte. Rett og slett, lev litt ekstra, i Mammuten. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Mammuten flyttet inn)

BJÖRNEN SOVESOFA

Gå i dvalemodus i Bjørnen sovesofa, eller opplev din beste våkentid noensinne. Dette er en stor sovesofa, med eller uten bred divan, som er enkel å holde ren, og superdeilig slappe av i. Björnen-familien kommer som to dype sovesofaer i myk bredstripet eller smalstripet manchester og slitesterk fløyel, som gir deg den beste sittekomforten, og den koseligste horisontal-tiden. Du sitter mer komfortabelt, slapper bedre av, og overnattingsgjestene dine sover som best. Bjørnen har en smidig utbrettsdel på 150-160cm, og hvis det ikke er nok - oppbevaring under setet. Det gjelder også fotskammeln. Compact living done right. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Björnen flyttet inn)

BESØK OSS ONLINE ELLER LIVE

Finn din drømmesofa på Sweef.no eller besøk oss i vårt splitter nye showroom i Schweigaardsgate 17-19 i Oslo. Vi har endelig åpnet vårt første norske showroom den 3 mai 2022! Det finnes ikke noe deiligere for oss enn å treffe nyfrelste eller blivende Sweefare! Av den grunn satte vi oss sentralt i Oslo for beste mulighet å by inn dere til oss. Kom och prøveslappe din drømmemøbel, still hjertespørsmålene dine, utfordre oss med din planløsning, ta på stoffer och inspireres! Vær oppmerksom på at hele utvalget vårt ikke vil vises (...vi kan ikke kuppe hele Schweigaardsgate) men de fleste modellene vil være på plass for deg til å prøveslappe i. Det vil og være mulig å få følt litt ekstra på noen av stoffene våre. Uansett ønsker vi at ni kommer innom og ser deres drømmemøbler! Les mer om Showroomet vårt her.