HAR SVENSKENE VIRKELIG PEILING PÅ SOFAER?

Okei, nå er det vi selv som prater, men ja, det har vi faktisk. Faktum er at vi kan stolt annonsere med 1000-talls glade, hyggelige og rett som det er lyriske kundeomtaler på Lipscore. Grunnen til det er at vi er en ambisiøs design- og møbelgjeng som legger ned mengder med kjærlighet og omsorg på å produsere sofaene vi vil ha i våre egne hjem. Dette er også ideen med Sweef. Møbler som vi selv liker, men til en betydelig bedre pris en den tradisjonelle møbelhandelen. Og nå vil vi gjøre vårt beste for å skjemme bort dere, kjære naboer. Si hei til Sveriges, ehem, Norges deiligste møbler!

KUN FANTASIEN DIN SETTER GRENSER

Hos Sweef kan du slippe deg løs blant vårt store utvalg av deilige stoffer og nydelige farger. Ved å kombinere stoff og farger kan ditt favorittmøbel faktisk bestilles i over 240 ulike versjoner. Hos oss får du en sofa som er like unik som deg. Tenk litt på det.

SOFAENE DU IKKE FINNER NOEN ANDRE STEDER

Bli kjent med Valen, Mammuten, Björnen og mange flere. En sofa fra Sweef har like mye personlighet som dyret det er oppkalt etter. Hvilken får flytte inn hos deg?

VALEN DUNSOFA

Wow, Valen! Sweefs største kjærlighet. Den beste avslappingen skjer nettopp her - i et skikkelig mykt og innbydende møbel, stappet med dun og kjærlighet, kledd i kvalitetsstoffer av lin, fløyel eller skinn. Velg mellom mindre- eller stor sofa, divansofa, hjørnesofa, lenestol og puff. Hver enkelt produkt i Valen-familien er et tidløst designmøbel med fluffy, fyldig dunfylling, som sørger for deilig komfort. Så du får roet ned tempoet, og hevet livskvaliteten. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Valen flyttet inn)

MAMMUTEN MODULSOFA

Make sofa-life great again! Dette er en leken modulsofa som leter etter en deilig, livsglad partner å dele hverdagen med. Den er en stor, dyp og lav modulsofa i fløyel, linstoff eller skinn, som kan bygges sammen til en stor 3-seter sofa, dyp divansofa, eller kanskje en stor hjørnesofa? Uansett har den fluffy dunfylling som gir livet ditt nye rom for nye spilleregler. Gi plass til flere gjester, uttrykk din unike stil og slapp av på en ny og enda deiligere måte. Rett og slett, lev litt ekstra, i Mammuten. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Mammuten flyttet inn)

BJÖRNEN SOVESOFA

Gå i dvalemodus i Björnen sovesofa, eller opplev din beste våkentid noensinne. Dette er en stor sovesofa, med eller uten bred divan, som er enkel å holde ren og superdeilig å slappe av i. Björnen-familien kommer som to dype sovesofaer i myk bredstripet eller smalstripet kordfløyel og slitesterk fløyel, som gir deg den beste sittekomforten, og den koseligste horisontal-tiden. Du sitter bra, slapper av bedre og overnattingsgjestene dine sover best. Björnen har en smidig utbrettsdel på 150-160cm, og hvis det ikke er nok - oppbevaring under setet. Det gjelder også fotskammelen. Compact living done right. (Psst! Sniktitt inn i Sweef-hjemmet der Björnen flyttet inn)

BESØK OSS ONLINE ELLER LIVE

Finn din drømmesofa på Sweef.no eller besøk oss i vårt splitter nye showroom i Schweigaardsgate 17-19 i Oslo. Vi har endelig åpnet vårt første norske showroom den 3 mai 2022! Det finnes ikke noe deiligere for oss enn å treffe nyfrelste eller blivende Sweefare! Av den grunn plasserte vi oss sentralt i Oslo for beste mulighet å by dere inn til oss. Kom och prøvesitt ditt drømmemøbel, still hjertespørsmålene dine, utfordre oss med din planløsning, kjenn på ulike stoff og bli inspirert! Vær oppmerksom på at hele utvalget vårt ikke vil finnes her (...vi kan ikke kuppe hele Schweigaardsgate) men flere modeller vil være på plass for deg til å prøveslappe i. Det vil også være mulig å få følt litt ekstra godt på stoffene våre. Uansett ønsker vi at dere kommer innom for å finne dine drømmemøbler! Les mer om Showroomet vårt her