Innred fjellhytta! Et populært sted å flykte til vinter som sommer. Interiørmessig gir det en spennende utfordring når det gjelder å oppnå akkurat den riktige kombinasjonen av estetikk, hygge og er holdbart for et avslappende og aktivt hytteliv.

Som de hardbarkede hytte elskerne vi er, har vi satt sammen en rask guide med råd og tips for deg som står klar til å ta innredningen i din fjellhytte til neste nivå. Og det beste er at alt du kan tenke deg som trengs for et interiørprosjekt finner du her på Sweef med mulighet for rask levering!

Valen 224 sofa. Aston quilt, polyesterfløyel - Kastanje 31, stift i gullfarge

  •  Natur

Glem ikke å fange om hyttas naturskjønne omgivelser i interiørets tekstiler og materiale. Grønne farger, rustikk tre, saueskinn eller hvorfor ikke massiv stein?

  • Praktiskt

En hytte er et gitt sted for ulike fartsfylte aktiviteter. Sørg derfor for å inkludere praktiske elementer på strategiske plasser. Som for eksempel en puff i gangen for å ta av skiskoene på. Og siden hytta vanligvis ikke er bebodd hele året, kan kunstige planter være en smart idé.

  • Slitesterke tekstiler

Ta en ekstra titt på Martindale-verdien på møbeltekstilene du velger for hytta. Jo høyere verdi, desto mer slitestyrke, som betyr mange år med et aktivt hytteliv å se frem imot.

Sofa: Valen 224 i Quilt, Sofabord: Jaguaren Silver Diana, Teppe: Ullteppe Ivory, Fotskammel: Baggen Medium, Lenestol: Mammuten i brun Modi Check, Lampe: By Rydéns 

Stor eller liten fjellhytte?

Størrelsen på hytta betyr ulike innredningsmuligheter. Noe som derimot er uavhengig av antall kvadratmenter er hyggefaktoren som alltid kan oppnås! Så planlegg nøye, følg våre tips og skap et vell dekorert fristed du lengter etter å besøke året rundt.

Til den mindre hytta

Svanen loveseat XL. Husets stoff, linstoffblandning - Sennepsgul 500

Her gjelder det å optimalisere plassen! Vårt forslag er en fin sovesofa, for eksempel Ekorren som til tross for sin lille størrelse tilbyr et behagelig sted å sove.Et alternativ er den romantisk Svanen Loveseat som passer perfekt for to stykker foran det knitrende bålet.

For å maksimere sov- og sitteplassen er spisestuesofaen Flamingon og sovesofaen Björnen med sin smarte oppbevaring sterke kandidater i jakten på plass.

For den større hytta

Mammuten | Bygget av modulene: 1 x 1,5-seter, 2 x Buet modul, 1 x 1.5-seter,1 x Loveseat. Fiocco, bomullsfløyel - Dusty lila 9606

Ekstra kvadratmeter innebærer muligheten for noen av våre større møbelfavoritter kan flytte inn. Nyt derfor restitusjonen etter en lang dag i bakkene i en herlig myk sofa. Et tips er at en lavere sofa gir mer plass oppover i rommet, selv om den er en av de større typene. Sofaer med runde hjørner skaper hyggelige sosiale rom og ser veldig bra ut når de står midt i rommet.

Et annet tips er å skape åpne lougeområder for den ultimate afterski-følelsen eller oppnå en koselig effekt ved å plassere to sofaer rett ovenfor hverandre. En sofa plassert med utsikt over fjell og skog er balsam for sjelen for enhver besøkende.

På tide å krype til køys

Lange dager med aktiviteter krever sin avslapning og søvn. Og selvfølgelig har vi noe for dette også!

Vanligvis er det våre sofaer som står i rampelyset, men faktum er at vi til og med har ordentlige drømmende senger. Sengene er laget med masse kjærlighet og vi har med all vår kunnskap om komfort i bagasjen.

Akkurat slik som sofaene våre kan du kle sengene i ditt favorittstoff for den innredningsstilen du ønsker å oppnå. Og med våre stilige sengegavler skaper du hotellfølelsen selv i den mest beskjedne tømmerhytten.

Bli kjent med våre sengemodeller

Zebran 160cm kontinentalseng | Sengegavl selges separat. Modi check, mønstret jutestoff - Blå 015

Zebran

Vår herlige kontinentalseng har 7-soner pocketfjær og en trykkavlastende madrass i memory-foam som forsiktig tar deg imot etter en dag i bakken eller i soppskogen. Zebran er en høy dobbeltseng på 160 cm eller 180 cm, med en kledd ramme i lin eller fløyel, som blir bare enda mer elegant med en matchende sengegavl.

Ponnyn

En enkeltseng på 90 cm eller 120 cm med trykkavlastende madrass for den beste komforten. Akkurat som den større i familien- Zebran, kan Ponnyens ramme fås i lin eller fløyel og med en matchende fin sengegavl.

Levering og planleggingshjelp

Vi tilbyr innredningshjelp og har mulighet til å skreddersy en pakkeløsning som passer akkurat ditt prosjekt. Få et komplett sett med møbler og innredning fra oss levert samtidig. Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller snakke om innredningsideer så finnes vi alltid en mail eller telefon bort.