Hei gründere!

Selv du som gründer kan få en fin Sweef-mosfære å være stolt av.

Trenger du fantastiske kontormøbler, komfortable sofaer til lobbyen din, kjøkkensofaer til restauranten din, slitesterke stoffer til bedriftsmøblene? Eller kanskje iøynefallende møbler til butikken eller utstillingslokalet ditt?

Oppskriften til et magisk arbeidsmiljø

Hvordan ser din drømmeatmosfære ut?

Gjennom årene har vi hatt gleden av å samarbeide med flere flotte bedrifter, for å spre inspirasjon og glede gjennom interiør. Bla gjennom våre tidligere prosjekter for å få et innblikk i vår portefølje.

Kontor
Hotell
Restaurant
Studio

Hva kan du forvente deg av oss?

Hos oss på Sweef får dere en dedikert prosjektgruppe med mange ferdigheter. Vår prosjektledere og innredere tar deg igjennom hele prosjektet fra start til slutt.

Vi elsker alt fra stort til smått og hjelper deg med alt fra farge- og stoffvalg, møbelplassering, kilende konsepter og smarte løsninger. Eller så dykker vi dypere og finner en unik interiørplan for akkurat deres ønsker? Det er du som bestemmer.

Dypdykk i våre prosjekter

November 20, 2019
Convendums luksuriøse co-working-område
Convendums luksuriøse co-working-område

Co-working-hotellet Convendum hadde som mål å skape et spektakulært stilig interiør som samtidig var tilpasset tøffe offentlige miljøer. Sweef tok en tur til tegnebordet og kom tilbake med bord, stoler, loungedeler, lenestoler og sofaer som traff alle deres ønsker - ikke minst ble resultatet en ordentlig drøm å besøke.

Les hele artikkelen
January 17, 2023
Stemningsfullt på Riggan
Stemningsfullt på Riggan

Hvem vil ikke hjelpe en fransk-inspirert bistro med interiør som forbedrer opplevelsen av det imponerende lokalet og menyen? Det ville i alle fall vi. Vi gikk gjennom sortimentet og tenkte på hvilke av våre sofa-personligheter som kunne gi ekstra luksus til en deilig bistrokveld med østers og bobler. Det glamorøse følget som til slutt forlot showroomet var Valen 330, Flamingon sofa og Mustangen lenestoler i leopard, samt Buffeln fotskammel i leopard. Så slå på litt Édith Piaf, synk ned blant putene og nyt!

Les hele artikkelen
August 31, 2021
Chesterfieldsofaer i slottsmiljø
Chesterfieldsofaer i slottsmiljø

Når vi snakker slott er det vanskelig å holde tillbake. Derfor lot vi to av våre majestetiske Buffeln-sofaer pryde inngangen til Häringe slott for å gi besøkende et virkelig storslått inntrykk. Siden den gang er det imidlertid en god sjanse for at de ikke kommer lenger enn til inngangen ...

Les hele artikkelen
December 14, 2021
Kreativ lydisolering hos Paradox Interactive
Kreativ lydisolering hos Paradox Interactive

Hos Paradox Interactive er det visuelle uttrykket like viktig som kvaliteten på lyden. Sweef fikk æren av å innrede lokalene deres og skapte en løsning der polstrede sengegavler ble brukt til å dempe lyden og samtidig matche fargen på sofaen og fotskammelene. Rett og slett det beste for både øyne og ører.

Les hele artikkelen

Våre stoff & materialer

Vi er materialnerder. Med vårt brede sortimentet av stoffer og materialer kan vi tilpasse oss etter akkurat din bedrifts profil.
Hvorfor ikke gjøre et helt tema i nettopp den fargen bedriften din elsker? Eller trenger du 100% slitestyrke for offentlig miljø? Vi ordner det.
Som bedriftskunde får du hjelp med et helhetsopplegg - moodboards, forslag på møbelplassering, stoff- og fargevalg samt en personlig kontakt hele veien.

Bestill stoffprøver

Sweef x Din bedrift?

"Jeg vil fortsette å være lidenskapelig og engasjert av å opprettholde og arbeide med kunderelasjoner i verdensklasse..."

Vi tar gjerne på oss ditt hotell, restaurant, butikk eller bedriftslokale og skaper en interiør-makeover som leverer herlige smil på leppene til dine besøkende, kunder og gjester.

La oss hugge inn og vise deg veien! Send oss en e-post til jeanette@sweef.se så kommer vi i gang!

Maila Jeanette

Frakt & levering

Vi tilbyr sikre leveringer i hele Norge med 100% klimakompenserte frakter. På de fleste steder på Østlandet og i Stavanger kan vi tilby innbæring og montering. Vil du frakte utenfor Norge er det bare å ta kontakt med oss. Det er generelt dyrt å frakte store møbler langt men sammen kan vi finne det beste alternativet utifra deres forutsetninger.

Følg oss på Linkedin for å se våre siste selskapsnyheter.

Følg med her

Leasing

Vi samarbeider med Leasepro. utstyret blir ikke et problem i din balansregning da Leasepro står som eiere og du som leietaker ikke belaster bedriftens gjeldskonto.


Vi kommer overrens om en avtaletid, vanligvis mellom 36 och 60 måneder. Leasingavgiften beregnes vanligvis etter annuitetsmetoden, hvilket betyr at du har samme månedskostnad hele avtaletiden. Leasingen kan inkludere en allrisikoforsikring som dekker uforutsette hendelser. 3 måneder før leasingavtalen går ut kan du som leietaker ofte kjøpe utstyret til den bestemte restverdien. Det går også å forlenge leasingavtalet til en redusert leasingavgift.

Din handlekurv