Bryt dine gamle mønster med Sweef Patch!

February 15, 2023

Bryt dine gamle mønster med Sweef Patch!

Sweef Patch – et stoff laget av gjenværende biter.

I stede for å kaste dem kombineres de sammen til en ny helhet, noe som betyr at helt unike mønstre ser dagens lys. Også blir det jo utrolig kult (om jeg får si det selv). Ved produksjon av sofaer blir det ofte noen centimeter tekstil igjen som ikke har hatt noen bruksområdet. Med Sweef Patch snur vi denne trenden og tilbyr nå et unikt tekstilhåndverk i form av et slående dekorativt puslespill av forskjellige stoff og farger.

Prosessen innebærer at man på forhånd ikke får vite nøyaktig hvordan stoffet vil se ut, siden sammensetningen styres av det stoffet som er tilgjengelig i fabrikken ved bestilling. Men man kan velge om materialet skal bestå av stoff eller luksuriøst anilinskinn, og om fargeblandingen skal være dempet eller fargeglad.

En vågal blanding av materiale og farger

Nyanser og sammensetninger er opp til syavdelingens profesjonelle menig, der mye tid brukes på å velge ut de kombinasjonen som passer best. En glad oppdagelse som Sweef Patch har ført med seg er at det er mulig å blande utrolig mange farger og fortsatt få en helhet som virkelig fungerer. Men skulle steget til en hel sofa være for stort, kan det være en god idé å teste med noen mindre møbler som en fotskammel, sengegavler eller hvorfor ikke en pute.

Sweef Patch finnes klar for å bestilles her for alle eventyrlystne og miljøbevisste tekstil elskere der ute. Vi håper dere faller pladask for dette akkurat som oss!

OBS! Stoffprøver er ikke tilgjengelig for Sweef Patch.

Generelt om våre elskede stoffer

  • Vi produserer bare den mengde stoff som bestilles.
  • Vi er (utrolig) stole over våre italienske stoffer.
  • Stoffene har høy Martindale-verdier (slitestyrke).
  • Vi presenterer over 50 ulike stoffvarianter som du kan forelske deg i.
  • Hver stoff er unikt og har sitt eget råd for vedlikehold.
  • Stoffene går også å kjøpes på løpemeter for å kunne komplementere og reparere.

    Eksempel på møbel kledd i Patch:
    Valen loveseat

Mer inspirasjon

April 1, 2023
10 trinn til drømmesofaen!
10 trinn til drømmesofaen!

Transparens og ærlighet er viktige nøkkelord for oss, så derfor vil vi aldri hevde at det er bærekraftig å kjøpe noe nytt. Vi ønsker imidlertid å ta ansvar for det avtrykket vi som møbelfirma gjør på planeten vår ved å ha en så fornuftig produksjonsprosess som mulig. Vi legger derfor stor vekt på å guide deg til akkurat din ultimate drømmesofa som du vil elske i mange år, uavhengig av trender og svingninger. Og for at din nye møbelkjærlighet skal ha et langt og lykkelig liv, er det viktig å ikke jukse med håndverk og kvalitet.

Les hele artikkelen
December 3, 2022
Dekke bord til fest
Dekke bord til fest

Vi hadde den store gleden av å sette oss til et festdekket bord med Systrarna Persson.

Les hele artikkelen