Hei næringsdrivende!

Selv du som næringsdrivende kan få en fin Sweef-mosfære å være stolt av.

Trenger du stilige kontormøbler, komfortable sofaer til lobbyen din, kjøkkensofaer til restauranten din, robuste stoffer til bedriftsmøblene dine? Eller kanskje iøynefallende møbler til butikken eller showroomet ditt?

Oppskriften til et magisk arbeidsmiljø

Hvordan ser din drømmeatmosfære ut?

Hva kan du forvente deg av oss?

Hos oss på Sweef får dere en dedikert prosjektgruppe med mange ferdigheter. Vår prosjektledere og innredere tar deg igjennom hele prosjektet fra start til slutt.

Vi elsker alt fra det store til det små, og hjelper dere med alt fra gjennomtenkte farge- og stoffvalg, møblerplassering, spennende konsepter og smarte løsninger. Eller så går vi dypere og finner en unik interiørplan som passer akkurat deres behov? Du setter standarden.

Våre stoff & materialer

Vi er materialnerder. Med vårt brede utvalg av tekstiler og materialer kan vi tilpasse oss din bedrifts profil.
Hvorfor ikke skape en hel innredning i akkurat den fargen som bedriften din elsker? Eller trenger du 100% slitestyrke for offentlige omgivelser? Vi løser det.

Som bedriftskunde får du hjelp med en helhetlig tilnærming - moodboards, forslag til møbel plassering, valg av tekstil og farge, samt en personlig kontakt gjennom hele prosessen."

Bestill stoffprøver

Dypdykk i våre prosjekter

September 19, 2023
Bar og restaurant i hotelmiljø
Bar og restaurant i hotelmiljø

På den småländske sletten ligger Stufvenäs gjestgiveri, rett ved havet og naturen. Et gjestgiveri der man får en ekte helhetsopplevelse for alle sansene. I deres herlige restaurant finner man vår moderne modulsofa Hajen med fastere sittekomfort, bygd med trykkavlastende lazy foam med en behagelig dybde på 100 cm. Perfekt for lange middager ute på restauranten.

Les hele artikkelen
August 14, 2023
Sovesofaer i hotellmiljø
Sovesofaer i hotellmiljø

På inngangsnivået i rom nummer to på Hotell Slottsvillan finner man vår elegante, fløyelskledde sovesofa Ekorren, den smidige sovesofaen som gir plass til hele familien eller vennegjengen i samme rom.

Les hele artikkelen
August 31, 2021
Chesterfieldsofaer i slottsmiljø
Chesterfieldsofaer i slottsmiljø

Når vi snakker slott er det vanskelig å holde tillbake. Derfor lot vi to av våre majestetiske Buffeln-sofaer pryde inngangen til Häringe slott for å gi besøkende et virkelig storslått inntrykk. Siden den gang er det imidlertid en god sjanse for at de ikke kommer lenger enn til inngangen ...

Les hele artikkelen

November 20, 2019
Convendums luksuriøse co-working-område
Convendums luksuriøse co-working-område

Co-working-hotellet Convendum hadde som mål å skape et spektakulært stilig interiør som samtidig var tilpasset tøffe offentlige miljøer. Sweef tok en tur til tegnebordet og kom tilbake med bord, stoler, loungedeler, lenestoler og sofaer som traff alle deres ønsker - ikke minst ble resultatet en ordentlig drøm å besøke.

Les hele artikkelen
December 14, 2021
Kreativ lydisolering hos Paradox Interactive
Kreativ lydisolering hos Paradox Interactive

Hos Paradox Interactive er det visuelle uttrykket like viktig som kvaliteten på lyden. Sweef fikk æren av å innrede lokalene deres og skapte en løsning der polstrede sengegavler ble brukt til å dempe lyden og samtidig matche fargen på sofaen og fotskammelene. Rett og slett det beste for både øyne og ører.

Les hele artikkelen
January 17, 2023
Stemningsfullt på Riggan
Stemningsfullt på Riggan

Hvem vil ikke hjelpe en fransk-inspirert bistro med interiør som forbedrer opplevelsen av det imponerende lokalet og menyen? Det ville i alle fall vi.

Vi gikk gjennom sortimentet og tenkte på hvilke av våre sofa-personligheter som kunne gi ekstra luksus til en deilig bistrokveld med østers og bobler.

Det glamorøse følget som til slutt forlot showroomet var Valen 330, Flamingon sofa og Mustangen lenestoler i leopard, samt Buffeln fotskammel i leopard.

Så slå på litt Édith Piaf, synk ned blant putene og nyt!

Les hele artikkelen

Sweef x Din bedrift?

"Jeg vil fortsette å være lidenskapelig og engasjert av å opprettholde og arbeide med kunderelasjoner i verdensklasse"

Vi tar gjerne på oss oppdraget med ditt hotell, restaurant, butikk eller bedriftslokale, og skaper en interiør-makeover som bringer smil til dine besøkende, kunder og gjesters ansikter. La oss ta tak i det og vise deg veien! Send en e-post til jeanette@sweef.se, så kommer vi i gang!

Maile Jeanette

Sweef skaper ditt drømmeprosjekt gjennom:

  • Rådgivning og forslag til møbler uten mellomledd
  • Pakking av forslag ved bruk av plantegning og 3D-skisse
  • En skreddersydd løsning basert på hundrevis av farge- og stoffvalg, med mulighet til å matche deres grafiske profil
  • Fleksible frakt- og betalingsløsninger med mulighet for leasing

Følg oss på Linkedin for å se våre siste selskapsnyheter.

Følg med her

Leasing

Vi samarbeider med Leasepro. Utstyret blir ikke en eiendel i din balanse, da Leasepro er oppført som eier, og du som leietaker påvirker ikke selskapets gjeldskonto.

Vi avtaler en kontraktsperiode, vanligvis mellom 36 og 60 måneder. Leieavgiften beregnes vanligvis etter annuitetsmetoden, noe som betyr at du har samme månedlige kostnad gjennom hele avtaleperioden. Leasingen kan inkludere en allrisikoforsikring som dekker uforutsette hendelser. 3 måneder før leasingavtalen utløper, kan du som leietaker ofte kjøpe utstyret til den forhåndsbestemte restverdien. Det er også mulig å forlenge leasingavtalen til en redusert leieavgift.

Gjennom årene har vi hatt gleden av å samarbeide med flere flotte bedrifter, for å spre inspirasjon og glede gjennom interiør. Bla gjennom våre tidligere prosjekter for å få et innblikk i vår portefølje.

Bla gjennom våre tidligere prosjekter