Bedriftsinformasjon

VISJON - "SVERIGES DEILIGSTE MØBLER"

Sweef er en nett-handel som åpnet 2011. Målet er gjennom en effektiv logistikk, fokus på utvalgte modeller samt lave kostnader kunne selge kvalitetsmøbler til uslåelige priser. Sweef var opprinnelig en forkortning av "Swedish E-Furniture".

SLIK DET BURDE FUNGERE NÅR MAN KJØPER MØBLER

Vi har vendt og vridd på flere produkter for å utforme møblene våre. Vi har test-avslappet og sovet i sovesofaene og de er akkurat så deilige som vi ønsker at de skal være. Akkurat dette er idéen med Sweef. Møbler som vi selv liker, men til en betydelig bedre pris enn den tradisjonelle møbelhandelen. Vi jobber sammen med etablerte møbelfabrikker og selger på nettet uten dyre butikklokaler. Du betaler kun for møblenes høye kvalitet. Vi bruker film og bilder av høy kvalitet for å beskrive møblene. Vi vet at det ikke er nok for alle så da har vi og alle møblene våre utstilt i ett showroom slik at det finnes en mulighet å føle og prøve. Mange av møblene er ferdigmontert, resterende monteres lett med forberedte monteringsanvisninger. Sweef er veldig enkelt og smidig, akkurat som vi ønsker at det skal fungere når man kjøper møbler.

VERDIGRUNN

Vår Sweef-familie består av en nydelig gruppe med unike karakterer som alle deler samme verdifulle verdigrunn. Sammen har vi tatt frem en verdigrunn, som minner oss om hvordan vi ønsker å være mot hverandre og alle mennesker vi møter i arbeidet vårt hver dag. Det her er oss og kommer alltid til å være oss.

GØY En arbeidsdag hos Sweef er som en premierefest! Ved hjelp av min positive energi går jeg 100% inn for å skape en morsom stemning for kunder, kollegaer og alle andre som måtte komme møte på min vei.

POSITIV HOLDNING For hvert problem er løsningen oftest en M8, verktøykasse eller en samtale unna. Uansett hvilken situasjon som oppstår ser jag alltid saken fra den lyse siden og muligheter istedenfor trøbbel.

ANSVAR På Sweef gjelder Scout's honor! Minus kortbukser og beige shorts. Jeg står for mine handlinger og holder hva jeg lover. Slik blir jeg troverdig.

RESPEKT R.E.S.P.E.C.T sang Aretha Franklin og vi synger med! Jeg tar meg tid å se, lytte og prøver forstå alt og alle i min nærhet og behandlar andre slik jeg selv vill bli behandlet.

CODE OF CONDUCT

Les om hvordan vi driver virksomheten vår i Code of conduct.

GRÜNDER & VD

Gründer & VD: Ludvig Ungewitter - Ludvig@sweef.no

ORGANISASJONSNUMMER

Org. no: 928882179

VAT no: SE556850468101