Vårens interiørpionerer titter fram


La oss presentere nyskapelser du kommer til å falle pladask for. Denne våren kan du fråtse i nye stoffer, oppdaterte varianter av Sweefs favoritter, etterspurte farger og friske tilskudd til vårt drømmende utvalg.

Vær så god og slå deg ned.

Å komme inn i vårt sortiment er ikke lett. Siden vi bare selger møbler vi selv elsker, må et potensiell produkt tåle mye klemming, test avslapning, kjenning og kritisk granskning før den blir en del av gjengen.

Men nå har det altså skjedd. Og flere ganger også. Våre nye stoler er FSC-sertifiserte kjærlighetshistorier på fire ben klare til å heve temperaturen i ditt interiør med flere grader. Og akkurat som med alle interessante karakterer har de sine unike personligheter og utseende.

Spørsmålet nå er hvilken som passer best med deg og din stil?

Stripe up your life

La oss presentere stoffverdenens svar på et snøfnugg. Like stripete som den er fantastisk. En unik kreasjon designet kun for Sweef og vår kjærlighet til alle regnbuens farger, lekenhet og å være generelt gal. Vi gir deg: Sweef Stripe.

Hvem burde ha et sofabord? Alle burde!

Hva hadde en politikomedie vært uten en makeløs duo? En frokost uten midnattsvart kaffe? En sofa uten et sofabord? Svaret er enkelt: Ikke like bra. Akkurat nå går vi rundt og kjenner det kribler ekstra på grunn av vårt latterlige flotte sofabord Jaguaren hvor sten møter glass i en så herlig kombinasjon at den såvidt ikke kan bli overgått av drømmeduoen vaniljeis og nyplukkede jordbær. Så sett dine andre ærender til side og bli bedre kjent med disse godsakene som forvandler hvilken som helst stue til en studie om skjønnhet.

Det svinger.

Reisen mot drømmeinnredningen er sjeldent helt strak. Den kan heller beskrives litt som en svingete vei. Akkurat som vår hypnotisk vakre sofakjærlighet Hajen, som har fått en økning i modulfamilien med en konvex modul.

Sovesofa-familien vokser. Alle har det bra!

Siden starten av 2011 har sovesofaer vært vårt kjerneprodukt. Godt gjennomarbeidede modeller som er unike takket være mengder med matieral- og fargevalg som gikk pent sagt rett hjem i stuene.

Nå har våre storselgere Björnen & Grizzlyn fått kjærlig konkurranse i form av tre splitter nye søsken. Ta godt imot Katten, Ekorren og Vargen.