Enhörningen

Velg variant
Velg stoff
Velg ben
Velg madrass

Oversikt

Staycation!

En høy dobbeltseng med pocketfjærer også i overmadrassen, noe som er en sjelden luksus som gir enda mer behagelig komfort! Overmadrassen tilbyr pocketfjærer med middels eller fast hardhet, der du kan velge å bestille madrassen med forskjellig hardhet på høyre og venstre side - hvis du og din sovende partner foretrekker å sove med ulik hardhet. En unik detalj er at sengen er konstruert med en stålramme og ekstra fjæring rundt madrassene, noe som forhindrer sengen i å miste formen eller synke sammen i kantene ved belastning. Materialene i og rundt madrassene puster, har kjølende egenskaper og er antibakterielle. Å kunne sveve på skyer har akkurat blitt virkelighet.

Ler deg mer i vår sengeguide!

Betal akkurat som DU vil

Leveringstid
Leveringstid

Bestillingsvare! Leveringstid ca 7-11 uker pga. juleferie.

Italienske stoffer med 220 stk fargevalg
Italienske stoffer med 220 stk fargevalg

Finn en perfekt farge i et stoff som dekker alle dine behov - vaskbart, slitesterkt, iøynefallende? (Psst! Du kan velge mellom flere ulike ben)

Behagelige pocketfjærer i overmadrassen, stålramme rundt madrassen for å beholde formen, og materialer med kjølende, antibakterielle egenskaper.

Fast eller medium-komfort?

Sover du best på en fastere madrass mens din partner foretrekker medium? Da velger dere fast komfort på den ene siden og medium på den andre!

Finn riktig seng for deg, i vår sengeguide
Finn riktig seng for deg, i vår sengeguide

I vår sengeguide guider vi deg til riktig seng og madrass utifra dine unike behov.

Produktfakta

Anmeldelser

SKU: Enhörningen BRAND: Sweef

Betal akkurat som DU vil

Din handlekurv