Fargeglade sofaer

Gode nyheter. På Sweef kan du få drømmesofaen i eksakt den herlige brune fargen du går omkring å fantaserer om. Og skulle du tenke deg om så løser vi det også.

Designglede, valgfrihet og bærekraft

Vårt vedvarende mål er at møblene fra oss skal oppfylle dine interiørdrømmer og være en trofast følgesvenn mens trender kommer og går. I kombinasjon med denne ambisjonen streber vi etter minimal miljøpåvirkning i hvert trinn av produksjonen vår.

Resultatet av denne omsorgen og håndverksferdigheten blir møbler som varer i mange år. Og siden det er du som har bestemt utseende, er sjansen minimal for at du vil skille deg fra din møbelkamerat før tiden.

Nok snakk om vår filosofi - la oss realisere din fargeglade møbeldrøm!

Møbler elsket av alle!

Proffen om fargene rundt oss

Les mer om hvordan farger påvirker oss
Orange
Orange

Oransje er den kreative, skapende kraften som setter i gang alt vi ønsker å realisere. Denne aktive fargen oppmuntrer oss til å være mer sosiale. Bruk den i rom der du ønsker å vekke kreativ glede eller der sosiale aktiviteter finner sted, som stue, spisestue eller kjøkken. Jeg anbefaler alle nyanser av oransje, fra lettere ferskenfarger til kraftigere oransje toner.

Gul
Gul

Står for optimisme og selvfølelse som hjelper deg med å få den selvtilliten som kreves for å realisere dine ideer. Skal du ta inn mye informasjon på kort tid, er gult helt riktig. Passer spesielt godt i studentrom for barn eller tenåringer. Også kontoret er et egnet rom for de gule fargenes egenskaper.

Grønn
Grønn

Får oss til å slappe av og lar tankene våre vandre tilbake til naturen. Grønn er den fargen vårt øye kan oppfatte flest nyanser av, akkurat som den frodige naturen. Grønn passer der du ønsker å senke tempoet, som på soverommet, i stuen eller i meditasjonsrommet. En takknemlig farge som kan matches med nesten alle farger.

Blå
Blå

En farge med holdning som gir en følelse av selvtillit og seriøsitet. Gir også en ro, men samtidig en større fokus enn det grønt gir. Forskning viser at vi konsentrerer oss 20 % bedre i blå omgivelser, av den grunn er det en utmerket farge for kontorer og arbeidsrom.

Lilla
Lilla

Med lilla fantasier og drømmer vi oss bort. Den lilla fargen hjelper deg også med å lytte til magefølelsen og intuisjonen din. Personlig liker jeg å bruke lilla i barnerom der man ikke ønsker å begrense barna, men jeg har også lilla tapet på kontoret mitt for å utvide mine drømmer og kreative ideer som interiørdesigner.

Rosa
Rosa

Rosa er kjærlighetens farge, men ikke bare til en partner; det kan være til oss selv eller til alt vakkert som finnes rundt oss. Rosa hjelper oss å bli mer vennlige og sosiale sammen, og passer derfor godt i alle rom hvor du ønsker å være sosial. Jeg anbefaler rosa tapeter i spisestue, stue eller fellesrom hvor vi tilbringer tid med familien.

Fargeglade sofaer i virkeligheten

Sofaer i dine drømmefarger

Gull
Sølv
Rosa
Lilla
Grønn
Rød
Turkis
Gul