Fjellhytta

Innred fjellhytta!

Et populært sted å flykte til vinter som sommer. Interiørmessig gir det en spennende utfordring når det gjelder å oppnå akkurat den riktige kombinasjonen av estetikk, hygge og er holdbart for et avslappende og aktivt hytteliv.

Som de hardbarkede hytte elskerne vi er, har vi satt sammen en rask guide med råd og tips for deg som står klar til å ta innredningen i din fjellhytte til neste nivå. Og det beste er at alt du kan tenke deg som trengs for et interiørprosjekt finner du her på Sweef med mulighet for rask levering!

  •  Natur

Glem ikke å fange om hyttas naturskjønne omgivelser i interiørets tekstiler og materiale. Grønne farger, rustikk tre, saueskinn eller hvorfor ikke massiv stein?

  • Praktiskt

En hytte er et gitt sted for ulike fartsfylte aktiviteter. Sørg derfor for å inkludere praktiske elementer på strategiske plasser. Som for eksempel en puff i gangen for å ta av skiskoene på. Og siden hytta vanligvis ikke er bebodd hele året, kan kunstige planter være en smart idé.

  • Slitesterke tekstiler

Ta en ekstra titt på Martindale-verdien på møbeltekstilene du velger for hytta. Jo høyere verdi, desto mer slitestyrke, som betyr mange år med et aktivt hytteliv å se frem imot.

Stor eller liten fjellhytte?

Størrelsen på hytta betyr ulike innredningsmuligheter. Noe som derimot er uavhengig av antall kvadratmenter er hyggefaktoren som alltid kan oppnås! Så planlegg nøye, følg våre tips og skap et vell dekorert fristed du lengter etter å besøke året rundt.

Til den mindre hytta

Her gjelder det å optimalisere plassen! Vårt forslag er en fin sovesofa, for eksempel Ekorren som til tross for sin lille størrelse tilbyr et behagelig sted å sove.Et alternativ er den romantisk Svanen Loveseat som passer perfekt for to stykker foran det knitrende bålet.

For å maksimere sov- og sitteplassen er spisestuesofaen Flamingon og sovesofaen Björnen med sin smarte oppbevaring sterke kandidater i jakten på plass.

For den større hytta

Ekstra kvadratmeter innebærer muligheten for noen av våre større møbelfavoritter kan flytte inn. Nyt derfor restitusjonen etter en lang dag i bakkene i en herlig myk sofa. Et tips er at en lavere sofa gir mer plass oppover i rommet, selv om den er en av de større typene. Sofaer med runde hjørner skaper hyggelige sosiale rom og ser veldig bra ut når de står midt i rommet.

Et annet tips er å skape åpne lougeområder for den ultimate afterski-følelsen eller oppnå en koselig effekt ved å plassere to sofaer rett ovenfor hverandre. En sofa plassert med utsikt over fjell og skog er balsam for sjelen for enhver besøkende.

På tide å krype til køys

Lange dager med aktiviteter krever sin avslapning og søvn. Og selvfølgelig har vi noe for dette også!

Vanligvis er det våre sofaer som står i rampelyset, men faktum er at vi til og med har ordentlige drømmende senger. Sengene er laget med masse kjærlighet og vi har med all vår kunnskap om komfort i bagasjen.

Akkurat slik som sofaene våre kan du kle sengene i ditt favorittstoff for den innredningsstilen du ønsker å oppnå. Og med våre stilige sengegavler skaper du hotellfølelsen selv i den mest beskjedne tømmerhytten.

Les mer om våre senger i vår sengguide her!

Levering og planleggingshjelp

Vi tilbyr innredningshjelp og har mulighet til å skreddersy en pakkeløsning som passer akkurat ditt prosjekt. Få et komplett sett med møbler og innredning fra oss levert samtidig. Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller snakke om innredningsideer så finnes vi alltid en mail eller telefon bort.