Hjemme hos Sweefere

Hva med et eksklusivt backstage-pass til Sweefernes egne hjem? Her finner du et utvalg av vårt fantastiske personale som viser frem sine personlige interiørdrømmer. Det blir ikke mer Sweefig enn dette. Velkommen inn i Home Sweef Home!

Emilia

Schau bei Emilia rein, wo gedeckte Farben auf flauschige Texturen treffen, der Gemütlichkeitsfaktor hoch ist und ein Blåvalen ruhig im Wohnzimmer schwimmt. Dürfen wir einziehen, wenn wir ein Hundebett mitbringen?

Lina

Hos Lina blir vi møtt av en crispy hvit innredning, mange kule teksturer og uventede materialer. Se hvordan hun har kombinert egne kreasjoner med en stor, stilig Valen.

Sandra

Bli med hjem til Sandra, der blir vi møtt av en drømmeseng i lin og en fløyelsmyk Hajen. En rask favoritt på våre Pinterest-boards.

Nicole

Bli med hjem til Nicole, der blir vi møtt av mye farge og former. I hjemmet hennes er det flere marokkanske ulltepper enn det er familiemedlemmer, og selvfølgelig en koselig Mammut.

Jeanette

I Jeanettes industrielle hjem blir vi møtt av mye grønt og vakre naturmaterialer. En kombinasjon som ikke kan gå galt, spesielt ikke når de skråtakene legger til den lille ekstra sjarmen.

Ebba

I Ebba sitt lyse hjem er det innspill av designklassikere og vakre detaljer. I tillegg deler Ebba sine beste tips for innredning og viser frem sin flotte grønne Flamingo.

Joanna

Når vi titter innom hos Joanna, finner vi mange lekre Sweefige-godbiter, herlige teksturer og kanskje til og med spor av røtter. La deg inspirere av Joannas herlige oase.

Emilia

Hos Emilia blir vi møtt av en eklektisk stil der gammelt og nytt blandes med harmoniske fargeinnslag. Fantastisk, er alt vi kan si!

Din handlekurv