Lamper

Riktig belysning er like viktig som møbler og innredning for å skape stemningen i hjemmet. Og når det kommer til lamper, mener your’s truly innredningsnerder at By Rydéns er i en klasse for seg selv. Så skru opp dimmeren til maksimum og la deg fortrylle av disse skjønnhetene som sprer innbydende lys og løfter hvilken som helst innredning.

Se alle våre lamper

Møbler & innredning elsket av alle!

Hva leter du etter?

Taklampe
Vegglampe
Bordlampe
Gulvlampe

Flere lyskilder gir en hyggelig følelse

Utover taklampen, som er hovedlyskilden i stuen, er det bra å ha flere lyskilder for å skape ulike små rom innenfor rommet.

  • Lesehjørnet med gulvlampe - Mange liker å ha en spesiell leseplass i stuen, kanskje ved bokhyllen eller i et hjørne. En gulvlampe med justerbart lys passer perfekt ved siden av lenestolen.
  • Bordlampe med dekorasjon - En bordlampe på et lite bord med en glasskål med frukt er ikke bare en vakker innredningsdetalj - den gir også en ekstra lyskilde. Den kan også plasseres i hyller for å belyse innredningsdetaljer du ønsker å fremheve.
  • Vegglamper ved bilder - Lys opp dine favorittbilder og samtidig skape vakre detaljer langs veggene med hjelp av vegglamper, enten en eller flere.
  • Vinduslamper pynter vinduene dine - Et vindu kan virke kjedelig uten lys. Bruk vinduslamper i stuen for å belyse planter, gardiner og dekorasjon, og dermed gi vinduet ekstra liv.

Hvordan ser ditt lampebehov ut?

Planlegger du hjemmets belysning i samarbeid med en lyskonsulent fra Broadway, eller er du bare ute etter en stilig gulvlampe?
Uansett har du flaks, for vi har lyskilder for alle tenkelige behov. Så ta en titt blant taklamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper som lar din innredning bade i nøye utvalgt lys.

Se alle lamper

Bli bedre kjent med våre populære modeller

Hva er forskjellen mellom lumen og watt?

Forskjellen mellom watt og lumen ligger i hva de måler. Når du velger en lyskilde, er det viktigst å se hvor mye lys den gir, og det måles i lumen (lm). Enkelt sagt, jo flere lumen, desto sterkere lys. På den annen side måler watt (W) den elektriske energien, det vil si hvor mye strøm en lyskilde bruker. Denne målingen har imidlertid blitt mindre relevant ettersom moderne lyskilder blir stadig mer energieffektive.

Gå en lysere hverdag i møte.

Hver livsstil blir bedre med den perfekte belysningen. Så spørsmålet er hvordan du vil ha det.

Inviterer du til overdådige middager der glansen i serviettringene spiller en rolle? Kjenner du freden av den varme gløden fra mektige lamper på vinduskarmene? Eller ønsker du mest av alt å fordype deg i å memorere Norges lover i behagelig lesebelysning?

Tenk på dine spesifikke behov og velg deretter blant lamper for kjøkken, stue, soverom og gang. Uansett hvordan din hverdag ser ut, vil vi kaste det perfekte lyset over den.

Se alle lamper

Hvordan skilles en LED-lampe seg fra andre lamper?

Det er mange fordeler med å velge en LED-lampe. Du kan spare opptil 85% av energien, da LED-lys forbruker betydelig mindre enn den "klassiske" glødelampen. Dette betyr at den varer lengre, miljøet blir glad, og det gjenspeiles også på din strømregning.

I tillegg reduseres brannrisikoen eller risikoen for å skade seg på lampen med LED, siden nesten all energi blir til lys, noe som etterlater svært lite varme.

Hva er din stil?

Glasslamper
Metallamper
Naturlige lamper