Spisebord & sofabord

Glemmer man nesten hvor mye fint som skjer rundt spisebordet? God mat. Gode samtaler. Gode vaner. Med det i bakhodet blir det nesten enda viktigere at spisebordet, stuebordet og salongbordet er nøye valgt med kjærlighet. Et bord med innleggsplater gjør det for eksempel enklere logistikkmessig å bli kjent med flere venner. Et sidebord i gangen samler opp tingene dine i den mest hentiske hverdag. Rett og slett all respekt til borden i livet vårt!

Vis 21 produkter
Svalan spisebord RektangulærtSvalan spisebord Rektangulært

Med mulighet til å dekke på for flere! Det rektangulære Svalan bordet, tilgjengelig i både røkt og hvitoljet eik, er perfekt for alt fra store middager til spillkvelder og koselige fredager. Med en praktisk ileggsplate kan dette allsidige kjøkkenbordet enkelt utvides for å romme ekstra gjester.

Svalan spisebord RundtSvalan spisebord Rundt

Med mulighet til å dekke på for flere! Mindre i størrelse, men stort på sjarm, tilbyr det runde Svalan bordet en vennlig sirkel både for spillkvelder og morgenkaffen. Tilgjengelig i røkt og hvitoljet eik, og med en praktisk ileggsplate, vokser dette bordet smidig med gjestelisten din.

Svalan spisebord Svalan spisebord

Med mulighet til å dekke på for flere! Oppdag det kvadratiske Svalan bordet i både røkt og hvitoljet eik, et elegant valg som løfter både kjøkkenet og den åpne stuen. Med sitt rene, minimalistiske design og en smart ileggsplate