We got a license to chill.

Har Sweef virkelig peiling på sofaer?

Okei, nå er det vi selv som prater, men ja, det har vi faktisk. Faktum er at vi kan stolt annonsere med 1000-talls glade, hyggelige og ikke rett som det er lyriske kundeomtaler på Lipscore.

Møbler elsket av alle!

Vi er en ambisiøs design- og møbelgjeng som legger ned mengder med kjærlighet og omsorg på å produsere sofaene vi selv vil ha. Det innebærer at vi har sittet, slappet av og sovet i samtlige modeller for å forsikre oss om at de oppfyller våre høye krav. Så du kan slappe helt av, dine sofadrømmer er i trygge hender hos oss.

Bare fantasien setter grenser

Når du har funnet favorittsofaen begynner moroa på ekte. Da er det på tide å utforske vårt enorme utvalg av herlige stoffer og fantastiske farger for å skreddersy din møbelkjærlighet helt etter dine egne ønsker.Ved å kombinere materialer og farger kan en enkelt modell bestilles i over 240 forskjellige versjoner. Det er lav risiko for å finne samme stil hjemme hos kompisen med andre ord. Med Sweef blir sofaen din like magisk som deg selv.

Sofaene du ikke finner noen andre steder

Bli kjent med Valen, Mammuten, Björnen og mange flere. En sofa fra Sweef har like mye personlighet som dyret det er oppkalt etter. Hvilken får flytte inn hos deg?

Fra klikk til ringeklokke

Hur blir ett litet mirakel som en Sweef-soffa egentligen till? Titta in i fabriken och ta del av den kärlekshistoria mellan design och hantverk som ligger bakom.

Oppdag. Bli inspirert. Bli forelsket.

Sweefige bilder
Inspiratører
Modern organic

Sweefy homes, hvilken blir din stil?

Fargerikt
Moderne
Landlig
Scandinavian style
Koselig
Mørke toner
Lounge
Pastell
Soverom

Din handlekurv