Sofaer

Har Sweef virkelig peiling på sofaer?

Ok når er det vi selv som snakker, men ja, det har vi faktisk.

Vi er en ambisiøs design- og møbelgjeng som legger ned mengder av kjærlighet og omsorg for å skape sofaer vi ønsker å ha i våre egne stuer. Som bevis på at det fungerer, kan vi skryte av tusenvis av glade, entusiastiske og ofte lyrisk tilbakemeldinger på LipScore.

Så du kan være rolig - dine sofa-drømmer er i trygge hender hos oss.

Se alle sofaer

En stil for alle romper

Se alle sofaer

Fargefest og stoffmagi

Når du har funnet favorittmodellen blant våre sofaer, begynner moroa virkelig. Da er det på tide å utforske det enorme utvalget av herlige stoffer og farger for å skreddersy din møbelkjærlighet helt etter dine egne ønsker.

Ved å kombinere materiale og farger kan en enkelt modell bestilles i over 240 forskjellige varianter. Med Sweef blir sofaen din like unik som deg selv.

Hvor slitsom er hverdagen din?

Har du et hjem fylt med barn, dyr og hyppige ulykker, eller er stuen din en klinisk singeldrøm uten tegn til slitasje? En viktig ting å være oppmerksom på når du velger stoff er Martindale-verdien, som forteller hvor slitesterkt det er.

Våre stoffer beveger seg på en skala fra Hjemmebruk til sterke nok for Offentlige miljøer. Så uansett hvor livlig det er hjemme hos deg, har vi et stoff som tåler presset.

Se alle sofaer

Møbler elsket av alle!

Hva er din stil?

Modern organic
Klassiskt
Fargeglad

Enkel? Overdådig? Midt i mellom?

Det er bare en stil som gjelder: Din. Hos oss får du alle valgmulighetene du behøver for at den skal få blomstre ut 100%.

Det er detaljene som gjør det

Hvordan blir et lite mirakel som en Sweef-sofa til? Heng med til fabrikken where the magic happens.

Hvilken er din favoritt modell?

Valen
Mammuten
Hajen
Antilopen
Flamingon
Elefanten
Giraffen
Mustangen
Buffeln
Lejonet
Blåvalen
Svanen
Tigern
Kamelen