Bryt dine gamle mønster med Sweef Patch!

Vi slår et ekstra slag for bærekraft ved å lansere stoffserien Sweef Patch - et stoff laget av stoffrester som er til overs fra bestillinger. I stede for å kaste dem kombineres de sammen til en ny helhet, noe som betyr at helt unike mønstre ser dagens lys. Også blir det jo utrolig kult også (om jeg får se det selv).

Ved produksjon av sofaer blir det ofte noen centimeter tekstil igjen som ikke har hatt noen bruksområdet. Med Sweef Patch snur vi denne trenden og tilbyr nå et unikt tekstilhåndverk i form av et slående dekorativt puslespill av forskjellige stoff og farger.

Prosessen innebærer at man på forhånd ikke får vite nøyaktig hvordan stoffet vil se ut, siden sammensetningen styres av det stoffet som er tilgjengelig i fabrikken ved bestilling. Men man kan velge om materialet skal bestå av stoff eller luksuriøst anilinskinn, og om fargeblandingen skal være dempet eller fargeglad.

Ellers så er nyanser og sammensetninger opp til syavdelingens profesjonelle menig, der mye tid brukes på å velge ut de kombinasjonen som passer best. En glad oppdagelse som Sweef Patch har ført med seg er at det er mulig å blande utrolig mange farger og fortsatt få en helhet som virkelig fungerer. Men skulle steget til en hel sofa være for stort, kan det være en god idé å teste med noen mindre møbler som en fotskammel, sengegavler eller hvorfor ikke en pute.

Sweef Patch finnes klar for å bestilles her for alle eventyrlystne og miljøbevisste tekstil elskere der ute. Vi håper dere faller pladask for dette akkurat som oss!

OBS! Stoffprøver er ikke tilgjengelig for Sweef Patch. For nysgjerrige øyne finnes det eksempler på stoffet i vårt showroom i Stockholm.

Hvilken Patch velger du?

Fargeglad Fløyelsblanding
Fargeglad Fløyelsblanding
Dempet Fløyelsblanding
Dempet Fløyelsblanding
Fargeglad linblandingDempet linblanding
Fargeglad linblandingDempet linblanding
Dempet linblanding
Dempet linblanding
Beige toner
Beige toner
Gule toner
Gule toner
Rosa toner
Rosa toner
Blå toner
Blå toner
Grønne toner
Grønne toner
Grå toner
Grå toner

Sweef Patch på våre kjære møbler!

Sweef Patch

Generelt om våre elskede stoffer

  • Vi produserer bare den mengde stoff som bestilles.
  • Vi er (utrolig) stole over våre italienske stoffer.
  • Stoffene har høy Martindale-verdier (slitestyrke).
  • Vi presenterer over 50 ulike stoffvarianter som du kan forelske deg i.
  • Hver stoff er unikt og har sitt eget råd for vedlikehold.
  • Stoffene går også å kjøpes på løpemeter for å kunne komplementere og reparere.

Din handlekurv